The Work of Byron Katie med Nayano

Byron Katie LIVE in Copenhagen

14/07/2017 - 18:30

Mød den internationalt kendte spirituelle lærer og forfatter Byron Katie, som holder et aftenseminar i København fredag den 14. juli. Byron Katie er et fænomen, som skal opleves. Hun hjælper os til at frigøre os fra begrænsende overbevisninger og historier, som hindrer os i at udfolde vores fulde potentiale som mennesker.

Dit møde med Byron Katie er en mulighed for at transformere dit liv radikalt.

Lær at undersøge dine smertefulde tankemønstre om andre mennesker, dig selv og verden, ved at bruge de fire, simple spørgsmål fra The Work. Oplev en dybere forbindelse med dig selv og dem, du elsker. Hvem ville du være uden dine smertefulde tanker? Mød Katie i København for at finde ud af det!

Aften forløber med fuld interaktion så alle er aktivt engageret, samtidig med at een ad gangen har en dialog med Katie. Der udleveres kursusmateriale.

The Work består af fire spørgsmål og omvendingerne, som er en måde at opleve det modsatte af, hvad du tror på. Når du undersøger en tanke, kigger du udenom den, til de valg der eksisterer udover lidelsen. 

Katie har bragt The Work til millioner i mere end 25 år og hendes metode har bragt indre frihed til mennesker over hele jorden. 

Eventet foregår i dialog og på let forståeligt engelsk!

Læs mere og købe billet her: http://thework.dk/

__________________________

Psykoterapeut Nayano Skaaning
Terapi med Nayano: http://nayano.dk/
The Work of Byron Katie
Læs mere her: http://thework.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Byron Katie - mød hende LIVE i København. Læs mere