Byd foråret velkommen med Yoga og Juice: Jævndøgnsworkshop

14/03/2020 - 14:00

I mange kulturer markerer jævndøgnet forårets begyndelse – efter en lang og mørk vinter bliver dagene endelig længere og lysere igen, solen kommer frem, og nyt liv begynder at spire. Vi vågner fra vores dvale og begynder at lægge planer for de lyse og varme måneder. Vi har sikkert alle sammen prøvet en forårsrengøring i vores lejlighed – hvorfor ikke bruge samme koncept til vores krop og sind?
Efter en lang dansk vinter kan vi føles lidt tunge og træge, og den fysiske krop trænger til fornyelse og bevægelse. Vi ønsker at åbne op for ny energi og nye erfaringer, og hovedet er fyldt med tanker og ideer, så det kan være svært at holde styr på det hele. Workshoppen er lagt ud til at gavne både kroppen og sindet og gøre dig klar til foråret på en holistisk måde.
Vi starter med at “banke rusten af” med en Hatha flow praksis, hvor vi stille og roligt inviterer bevægelse ind i kroppen igen og måske også får lidt sved på panden. Derefter bliver du budt på en dejlig og sund detox juice, som er sammensat til at hjælpe kroppen med at komme af med noget af den tyngde, der måske har bredt sig ud i løbet af vinteren.
Den anden del af workshoppen består af en revitaliserende restorativ yin-praksis, som hjælper dig med at samle ny energi op til alle de dejlige planer og eventyr, der venter på dig i løbet af foråret. Vi afslutter med en fælles meditation, hvor vi fokuserer på de ting, vi gerne vil have til at “vokse og gro” i vores liv – ligesom blomsterne, der begynder at spire udenfor.

TID: Lørdag 14. marts kl 14.00-16.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

STED: Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/vare/jaevndoegnsworkshop-med-laura-berg-deleuran-d-14-3/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Byd foråret velkommen med Yoga og Juice: Jævndøgnsworkshop med Laura Berg Deleuran Blå himmel Yoga Østerbro