Bryllup og Begravelse uden for Folkekirken

Bryllup uden for Folkekirken

Blog forfatter

Skab jeres egen personlige og smukke bryllupsceremoni

Vielsen mellem to mennesker, er et af de store øjeblikke i deres liv. Her siger de ja til at ære og elske hinanden for øjnene af famiie og venner og afgiver et løfte, der får betydning resten af livet. 

Læs mere her og lad jer inspirere: http://www.livsceremonier.dk/bryllupper/

Men hvad gør man, hvis man ikke har lyst til et kirkebryllup og synes et borgerligt bryllup er lidt for kort og upersonligt? Så er Livsceremonier et godt alternativ.

Vi er to professionelle ceremoniledere, som tilbyder at være med til at skabe og udføre jeres helt egen og personlige ceremoni, lige hvor I har lyst til at være og som afspejler lige præcis jer og jeres ønsker og behov for indholdet. I er selv med til at forme ceremonien som lige netop I ønsker den.

Musik - sange - tekster - og selve ritualet, der hvor I siger Ja til hinanden, kan i også sætte jeres præg på. Vi har materialet.

Vielsen kan som sagt foregå lige hvor I ønsker det: inde - ude - ved vandet - i skoven - kun fantasien sætter grænser. Vi er forankret i KØbenhavn, men kommer til Fyn og Jylland mod dækning af transportudgifterne. 

Vi mødes og tilrettelægger ceremonien i god tid inden og interviewer jer til bryllupstalen. Vi har ry for at skabe en dejlig stemning, der er højtidelig og afslappet på én gang. 

Ring gerne helt uforbindende: Ane Christensen 26 12 26 29 mail ane@livsceremonier.dk 

__________________________

Ane Christensen, Bryllup og Begravelse uden for Folkekirken
Læs mere her: https://www.livsceremonier.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bryllup uden for Folkekirken - kun fantasien sætter grænser