Personligt formidlingskursus "Impact Communicator 1"

Blog forfatter

Kraftfuld kommunikation er personlig

På den korte bane kan de sædvanlige tricks og præsentationsteknikker godt fungere, når du skal formidle på scenen eller i øvrig står i rampelyset. Men på den lange bane er det altid den personlige følelse af ægte nærhed, inspiration og entusiasme, der vinder hjerter og sind hos et publikum.

Kraftfuld autentisk personlig kommunikation handler om at frigøre dig selv fra begrænsninger, så du får adgang til den naturlige styrke i din integritet på scenen. Dette er din ægte kommunikative kraft. Det handler, kort sagt, om at bruge dig selv.

Kursusforløbet

I dette 2-dages gennembruds-kursus med Roxana, vil du lære hvordan du bringer dine distinkte personlige træk og unikke nærvær med op på scenen, hvor du vil opleve et gennembrud i din evne til at kommunikere fra scenen.

Glem alt om powerpoints, handouts, og traditionelle forelæsninger. Impact Communicator 1 vil vække det, der virkeligt batter i kommunikation – dit nærvær, din energi, din passion og din interesse i det du vil kommunikere.

Dag 1

Vi arbejder sammen for at udforske teknikker, der øger dit personlige nærvær, aktiverer dit kropssprog og din stemme, og fjerner eventuel sceneskræk. Vi etablerer en positiv, produktiv energi i rummet gennem interaktionen mellem den, der er ”på scenen” og publikummet bestående af resten af gruppen.

Dag 2

Vi bruger en stor del af dag 2 på ”på scenen” træning og øvelser, hvor du interagerer med hele gruppen, som konsekvent giver dig konstruktiv feedback om den impact, som du har på dem, og hvordan du kommer videre i din udvikling.

Roxana guider dig til et personligt gennembrud og giver dig tre personlige værktøjer, som du nemt kan øve efterfølgende, for at øge din gennemslagskraft som formidler.

Dit udbytte

  • Klar bevidsthed om effektive måder hvorpå du på en autentisk måde kan engagere, tænde og bevæge dit publikum gennem din egen unikke stil og naturlige udtryk
  • Personlige værktøjer, som du straks kan implementere i din kommunikation
  • Effektive måder til bedre at kunne håndtere pres, nervøsitet og uventede udfordringer

Læs mere om kurset Impact Communicater 1 på vores sider med kurser

__________________________

Roxana Kia, kommunikation og formidling
Læs mere på: http://www.roxanakia.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kommunikationskursus i mundtlig formidling. Læs mere