Underviser i konflikthåndtering og kommunikation Pia Hardy

Book inspirerende workshops: Opløs konflikten, Fra stress til trivsel, Personlig effektivtet, Mindfulness m.m.

Blog forfatter

Book et foredrag eller en workshop, og få ny personlig og faglig inspiration

Med disse workshops og foredrag får du nyt fagligt og personligt input - på en både underholdende og involverende facon. Indholdet skræddersyr vi i forhold til jeres målgruppe og organisation, og formen tilpasses med mere eller mindre involvering af deltagerne i form af diskussioner, øvelser, rollespil, selvrefleksion alt efter ønsker og behov.

Vores oplægsholdere er alle erfarne undervisere og foredragsholdere og er kendt for deres ligefremme facon, intense nærvær samt evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog.

Her er et udpluk af spændende og underholdende foredrag og workshops om konflikthåndtering, stress og trivsel, personlig effektivitet, kommunikation og samarbejde, mindfulness m.m. Læs mere herunder.

 

Prioriter og planlæg effektivt - skab større overblik og fokus
Har du alt for travlt og for mange afbrydelser, og hober de fysiske og elektroniske bunker sig op? Så book workshoppen eller foredraget her og få masser af inspiration og ideer til, hvordan du kan blive endnu mere selvledende, arbejde mere struktureret og fokuseret og skabe en hverdag med mere overskud og energi.

Læs mere om personlig planlægning

 

Vanskelige personer - sådan håndterer du dem
Alle kan blive vanskelige, og det er menneskeligt nok. Men hvad med dig der skal tackle situationer hvor kunder, kolleger eller samarbejdspartnere lader deres stress og utilfredshed gå ud over dig? Book - en workshop eller et foredrag - der giver tips, metoder og gode råd til at håndtere vanskelige personer på en konstruktiv måde. Lær hvordan du får fokus til at skifte fra problem til løsning - og samtidig sørger for at have dit eget gode humør i behold.
Læs mere om at konflikthåndtering i praksis

 

Styrk samarbejdet og den åbne og ligeværdige dialog
Sæt jeres kommunkation og samarbejde på dagordenen. Workshoppen vil give jer ideer, inspiration og værktøjer, der styrker en direkte og respektfuld dialog på arbejdspladsen. Det kan være den igangsætter der skal til for at forbedre kommunikationen mellem kolleger, til kunder, klienter m.m. Workshoppen vil blive skræddersyet og tilpasset jeres specifikke ønsker.
Læs mere om workshoppen om kommunikation og samarbejde

 
Fra stress til trivsel - oplev større glæde i hverdagen
På workshoppen eller foredraget lærer du, hvad stress er, og hvordan den kan påvirke dig både fysisk og psykisk. Du lærer at skelne mellem farlige og ufarlige stress-signaler, og du får indsigt i hvilke faktorer, der har betydning for at stressen melder sig. Du får effektive værktøjer til at bevare overblikket og den mentale ro. Du får indsigt i, hvordan du bearbejder stresskilder og opbygger et større overskud i din hverdag.
Læs mere om at komme fra stress til trivselFind en vej til større trivsel, klarhed og nærvær gennem Mindfulness
Under dette foredrag bliver du taget med helt ind på indersiden af livet. Du får en forståelse for, hvorfor det er så vigtigt bevidst at træne evnen til at ændre fokus fra det udadvendte til det indadvendte. Du får indsigt i, hvordan du gennem Mindfulness kan tanke energien op, få mentalt overskud og øge kreativiteten og effektiviteten – for blot at nævne nogle få eksempler på de mange gevinster, der er frugten af at træne din kapacitet for nærvær.
Læs mere om Mindfulness i hverdagen

   

Se alle vores foredrag og workshops eller kontakt os på 70 70 79 18 for mere information og vejledning.

__________________________

Pia Hardy - Fortuna Kurser & Coaching
Kommunikationsrådgiver og erhvervscoach
Direkte: 2032 3269
Telefon: 7070 7918
ph@fortunakurser.dk
www.fortunakurser.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Foredrag og workshops i personlig udvikling - Fortuna Kurser