Bogen "Lykken skabes indefra"

Blog forfatter

"Lykken skabes indefra" er titlen på min seneste bog.

Bogen viser, at der findes en "lykke" i os der er uafhængig af ydre omstændigheder som status, materielle værdier og anerkendelse. 

"Lykken skabes indefra er en gribende enkel bog. Den gør op med den idé, at vi hele tiden skal videre. Lykken findes ikke først, når vi har gjort ditten eller datten – ikke først, når vi har mødt den rigtige kæreste, fået det rigtige job, opnået det perfekte liv. Lykken er lige her, hvis vi vil se, lytte og mærke efter" Gyldendal

Udtalelser og anbefalinger af bogen: ¨

"Lykken skabes indefra - er en vigtig, autentisk og bevægende bog at læse. Jeg vil anbefale bogen som en inspirerende samling af små tekster, øvelser og citater, der er velegnet til selvrefleksion og samtale. En meget smuk og fin bog."

Steen Hildebrandt - Professor, Ph.D. Aarhus Universitet.

”En perle af en bog. Lykken skabes indefra er gribende og enkel, skrevet med stor klarhed og direkte tale til hjertet".

Gyldendals bogklub, Psyke & Sjæl.

Dagbladet Information om bøger: Hvilken bog ville du ønske, alle ville læse?  "Lykken skabes indefra - Den er helt fantastisk. En smuk beskrivelse af, hvordan man lærer at leve i nuet, om at lykken skabes indefra, og at du måske slet ikke behøver gøre så meget andet end at være lige der, hvor du er lige nu. Da jeg læste den, så jeg pludselig mig selv altid værende i fortid eller fremtid, hvilket jeg tror, mange mennesker kender til. Men lykken findes i nuet og i accepten af, at tingene er, som de er. Bogen er en gave, vi alle burde læse og tage til os. Jeg har den altid med mig i tasken eller liggende på sengebordet til at huske mig på, at ’der er kun nu" 

Sofia Saabye Mehlum, Skuespiller.

”Der er efterhånden skrevet meget om Nuet og dets kraft, men med ”Lykken skabes indefra”er der tilføjet et væsentlig kapitel. Jeg bevæges altid, når jeg fornemmer, at forfatteren har investeret sig selv i værket.Og det gør Ivan Fruegaard her. Præcist og nærværende udfolder han øjeblikkets muligheder for forvandling,så alle kan få glæde af det. En lille, stor bog, som jeg anbefaler på det varmeste”. 

Lars Muhl, musiker og forfatter.

”Jeg har læst mange gode bøger om mindfulness og nuet kraft. Bøger som har indeholdt mange guldkorn spredt over siderne. Med "Lykkens skabes indefra" har jeg fundet en bog hvor guldkornene ikke er spredt, men samlet. Hvor tekst og budskab er kort, præcis og serveret uden overflødig omsvøb. Samtidig er Ivan Fruergaard ikke bange for, at åbne sig op som person. Hvilket er med til at gøre følelsen og forståelsen endnu stærkere. "Lykkens skabes indefra" ligger fast på mit natbord. Læses af og til igennem fra start til slut og dagligt slås der tilfældigt op i bogen, for at læse et kort kapitel”.

Martin Falslev Andersen, CO-Founder & CEO, Trendsales.

”Det er meget sjældent at der udkommer en bog i disse tider om lykke og nærvær, som ikke kun har de rigtige ord, men som også via sine ord giver en følelsen af ro. Jeg har gennem min tid som psykolog læst et hav af bøger om nuet, nærvær, mindfulness og lykke. Ganske få har som denne talt direkte til mit hjerte. Eckhart Tolles ”nuets kraft” og Jon Kabat Zinns ”lige meget hvor du går hen, så er du der” er også eksempler. Nogle bøger er skrevet med så stor klarhed, at de taler direkte til hjertet og giver en indre ro, dette er tilfældet med Ivan Fruergaards bog om lykken”. 

 Ulla Burmeister, Psykolog

"Den er umådelig smuk og stærk at læse, og jeg hører den som en bøn om at forsone sig med livet, som det er og elske det, som det er. En tillid til at livet grundlæggende er smukt, godt og kærligt, når bare vi accepterer det som det er – og os selv som vi er. Og hvis nogen skule have misset det, viser denne bog hvor livsvigtigt det er at huske det".                

Ulla Skorstensgaard, Sognepræst.

Ivan Fruergaard har skrevet en bog om at komme til stede her og nu, med alt hvad der er i dette nu - her. Den handler om selvansvarlighed, om deltagelse i fællesskaber og om overgivelse til dette forunderlige liv, som er blevet givet til os. Det er et vigtigt budskab, som jeg under alle at tage til sig." 

Jacob Hilden Winsløw, sociolog, dr. scient. soc.

"Lykken skabes indefra" er stærk, autentisk, ren og klar! ... en slebet diamant! Det er levet og erfaret liv, der beskrives ! Tak ! .. det mærkes! og jeg fryder mig over betragtningerne om tiden og nuet".  

Eva Matjeka, Forfatter.

Du kan købe bogen mange steder, f.eks her på Saxo: KLIK

 

 

__________________________

Charlotte Fruergaard, spirituel lærer, forfatter, yoga instruktør
founder Hjerteakademiet
Se mere på http://www.hjerteakademiet.com

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
mindfulness, lykke, ro, stilhed, glæde, meditation og at være tilfreds er nøgleord