Heidi Strandberg Andreasen

Bog: Mød din angst

Blog forfatter

Har angsten taget styringen i dit liv?

Og oplever du, at det kan være svært at gøre alt det, der er vigtigt i dit liv?

Så er der hjælp for dig at hente i min bog "Mød din angst".

"Panikken haglede ned af mig. Mit hjerte bankede. Min mund føltes som det groveste sandpapir. Mine hænder var svedige, og benene svajede under mig. Det bankede i mine tindinger, og jeg var bange for at besvime. Jeg var bange for miste kontrollen. Jeg fyldtes af panik, og jeg vidste, at jeg bare måtte væk. Jeg vidste ikke, hvorfra eller hvorhen; jeg vidste bare, at jeg skulle ud i den friske luft, hjem til sofaen, væk fra denne oplevelse. Jeg skulle i sikkerhed"...

Heidi Strandberg Andreasen har selv kæmpet med angsten. Hun fik sig den erfaring, at når hun kæmpede med angsten, så voksede den. Hun lærte sidenhen, at det er muligt at have et meningsfyldt og værdifuldt liv, når man møder angsten i stedet for at kæmpe i mod den.

Med bogen "Mød din angst" vil du opdage, at du ikke behøver, at være bange for din angst. Det er rent faktisk muligt for dig igen at komme til at leve dit liv med alt det, du holder af. 

Til dig, der har angst...

Dybt inde i mit hjerte har jeg en mission. Jeg har gået vejen. En vej, der var alt for lang. Jeg håber, at jeg kan give dig de redskaber, jeg selv manglede. Jeg håber, at du med min bog finder inspiration, så du er klar til at tage de skridt i dit liv, der gør det muligt for dig at leve et værdibaseret liv. Angsten behøver ikke styre dit liv. Du har muligheden for at tage magten tilbage. Du behøver ikke være bange for din angst. 

Kærligst Heidi...

Spirituel pykoterapeut og mentor, mindfulness-instruktør og forfatter til bogen "Mød din angst".

www.powerflow.dk

 

__________________________

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Lær at tackle din angst og få et værdifuldt liv. Ny Bog. Læs mere på Levlykkeligt