Psykoterapeut og Spirituel Mentor Frederiksberg

BODY ESSENCE PSYKOTERAPI

Blog forfatter

Er du også en af de mange, som har svært ved at komme ned i kroppen?

Overanalyserer du ofte og lader tankerne køre i ring?

Har du tendens til at tale dig væk fra dine følelser istedetfor at mærke dem?

Mærker du et dybt split mellem hovede og krop?

Sådan var min virkelighed for år tilbage og ærlig talt kunne jeg med min bevidsthed og evne til at være velformuleret, let snyde de fleste terapeuter, til at tro, at jeg kunne rumme mine følelser. Virkeligheden var en helt anden - jeg kunne FORSTÅ mine følelser med hovedet men jeg kunne ikke rumme dem i kroppen. Den eneste jeg snød var jo selvfølgelig mig selv! Netop derfor var jeg SÅ taknemmelig over at støde på Body-Essence terapi, hvor tempoet er så langsomt og terapeutens sanser så skærpede, at intet kan passere uden at blive lagt mærke til. Her er der ingen vej udenom - kun vejen ind.

Som Body Essence psykoterapeut arbejder jeg med den subtile sansning og med de sekundære processer, der hele tiden er i spil hos min klient. Jeg arbejder fænomenologisk, så hver session er unik og baseret på hvad der opstår i rummet, når vi bliver stille nok til at opdage det. Kroppen har i sig selv en iboende intelligens og healings evne som naturligt søger imod balance. Derfor er min vigtigste opgave at facilitere et rum, hvor alt støj bliver lagt til side så den naturlige proces / bevægelse kan komme til syne. 

Mærker du resonans så læs evt. mere her: 

https://www.soffiahpsykoterapi.dk

Du er også altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller booke en session på info@soffiahpsykoterapi.dk eller tlf. 23741331.

Med kærlighed,

Manookah Soffiah

 

 

__________________________

Manookah Soffiah, Psykoterapeut & Spirituel Mentor
Se mere: https://www.essentialliving.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapi der inddrager kroppen