Bobler glæden i brystet? eller er det det du ønsker dig?

Jeg tænker, hvor mange mennesker der kan sige at glæden bobler i brystet og de er bare så lykkelige. Hvor mange kan erkende at der er en hvis frygt der styre deres adfærd?

Som unge er det problemer, mentalt de er usikre ved ikke hvordan deres fremtid ser ud, vrede og frustrationer styre dem i en retning af at de skal have succes,  kæreste, hus og tjene penge for at blive lykkelige, for at få kærlighed,for at glæden kan boble. Når de så er nået til sidst i 30érne eller 40érne så har de det hele men også stress, og de mentale problemer er blevet til kropslige smerter. De mentale problemer, bekymringerne, tankemylder frygt for ikke at være god nok, de sidder nu som stress og smerter rundt i kroppen og der er et tankemylder af den anden verden. Som vores system er sat sammen så går de til lægen og får nogle piller og beder de om det , kan de få en henvisning til en psykologder iøvrigt ikke gør andet end at snakke, mange får ikke de redskaber de skal bruge til at komme videre og skabe det liv de virkelig ønsker med glæde, ro og harmonie.

Jeg kan kun anbefale at man ser væk fra titler og finde den vejleder man skal bruge, ingen kan udvikle sig alene.eks.hypnoterapi og selvhypnose gør en stor forskel når du vil ryde op i din ubevidste bagage, den der styre de fleste af dine ovebevisninger og tanker.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Bobler glæden i brystet? eller er det det du ønsker dig?