Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Bliv studieklar med en ny og velindrettet lejebolig

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

At blive studieklar handler ikke blot om, at man skal opdatere sin computer, spidse sine blyanter og investere i en ekstern harddisk. Der skal også styr på boligsituationen, så man ikke skal bruge tid og energi på det, når man først er startet på sit nye studie.

Et lykkeligt studieliv indebærer blandt meget andet, at man bor et hyggeligt og rart sted. Du skal først og fremmest have fundet den rette studiebolig, hvorefter du kan gå i gang med det store indretningsarbejde.

 

Find den rigtige studiebolig på nettet

Du kan helt sikkert finde en studiebolig, som matcher dine krav og din økonomi, hvad enten du skal studere i København, Aalborg, Herning, Odense eller en helt femte studievenlig by. Din smartphone bliver din nye bedste ven, når du skal finde en passende bolig, da internettet boomer af boligannoncer.

www.lejlino.dk sørger for, at du kan søge studieboliger helt gratis og uforpligtende. Du kan også finde et værelse, hvis du foretrækker at bo med andre studerende. Indtast blot navnet på den by, som du ønsker at bo i, hvis du vil se, hvilke lejligheder der er ledige i øjeblikket. Du kan endvidere benytte dig af de øvrige søgemuligheder, hvis du har krav til huslejen, perioden, størrelsen eller andet.

 

Gør hjemmet hyggeligt med de rigtige møbler

Et hjem behøver ikke at svømme i møbler for at være hyggeligt, men det er ingen hemmelighed, at møblerne har en stor betydning for hjemmets atmosfære. Det kan være svært at indrette en mindre studiebolig, men hvis du tænker lidt ud af boksen, så bør det ikke blive en alt for stor udfordring.

Lænestolen er et godt eksempel på et hyggeligt møbel, da dette møbel forbindes med afslapning og ro. Forestil dig at sætte dig i en blød lænestol med en god bog og en kop kaffe. Fantastisk tanke, ikke?

Vil du gerne vide, hvilke lænestole der forhandles på det danske møbelmarked, så se udvalget her. Der er stor forskel på lænestole i forhold til både størrelse, hårdhed, farve, materiale og meget andet.

 

Husk også at søge boligstøtte

Det gælder om at takke ja til alle de muligheder, som kan forsøde studietilværelsen bare en smule – ikke mindst økonomisk.

Næsten alle studerende kan få boligstøtte, så mon ikke det også gælder dig? Du skal dog ikke forvente at få lige så meget i boligstøtte som din ven eller studiekammerat, da boligstøttens størrelse kan variere fra person til person. Det er ikke desto mindre en rigtig god idé at søge boligstøtte.

 

 

 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Bliv studieklar med en ny og velindrettet lejebolig