Yoga og mindfulness for børn

Bliv børneyogalærer - online

Blog forfatter

I vores børneyogalærer uddannelse har vi, Børneyogalærer Emmamaria Vincentz fra Lille YogaHus og Rikke Hallund fra Happy Breaks sammensat et idéelt forløb på 10 moduler, samt 3 bonusmoduler.

Det har været vores hensigt at tilbyde dig en onlineuddannelse så du kan praktisere børneyoga på dine egne hold, i dit faglige/personlige regi, eller bruge børne yoga og børnemeditationer til at skabe ro i klasserummet. 

Læs mere her: Børneyogauddannelse online 

Hvis du bruger koden "Levlykkeligt" giver vi dig 10% rabat på din tilmelding. 

Vores nye uddannelse bygger på følgende:

  • Mere end 19 års erfaring med de mest virksomme metoder og teknikker fra Børneyoga, samt 30 års   erfaring fra yoga og meditation
  • Didaktik og at skabe rum og rytme for optimal læring og udvikling, og støtte elevens egne evne hertil
  • Opdelte moduler, som du kan tage i dit eget tempo
  • Et professionelt kursus med enkle og virksomme øvelser og teknikker
  • Principper bag praksis, for dybde og integritet
  • Et omfattende og unikt univers med animationer og inspiration til at støtte børns indre dialog, evne til problemløsning, selvfornemmelse og fokus

Du får i alt 162 lektioner fordelt på i alt 13 moduler. Du skal bruge ml. 5-7 timer per modul. Du kan tage modulerne i dit eget tempo. Vi anbefaler dog en kontinuerlig rytme, fx et modul hver uge og optimalt inden 6 måneder. Du har adgang i 12 måneder så der er rig mulighed for fordybning efterfølgende.

Uddannelsen koster 4.995,- og du får oven i hatten 12 måneders gratis adgang til Happy Breaks, mulighed for at tilkøbe supervision og eksamen, Alle deltager får dioplom.

Fordelene ved yoga for krop, sind og ånd mærkes af millioner af yogaudøvere verden over på daglig basis. Mange voksne har oplevet den indre fred, balance og klarhed, som en yogapraksis giver, og ønsker at dele dette med børn.

Voksenyoga er ikke umiddelbart konvertibelt med børns fysiologi og udvikling samt måde at forstå verden på. Men hvordan kan man integrere yoga og de meditative aspekter på en engagerende, sjov, empowering og lærerig måde, så vi støtter det hele barn og de har lyst at være med?

Det er det du vil lære på denne online-uddannelse og selvstudie.

Din primære underviser er Emmamaria Padma Vincentz, grundlægger af Lilleyogahus. Emmamaria uddanner og inspirerer børn og deres voksne til at skabe mere fred og ro til at vokse og gro og leve et meningsfuldt og glædeligt liv.

Denne online yoga uddannelse i børneyoga er tilrettelagt med børn alderen 5-12 for øje. Den vil give dig redskaberne til med sikkerhed, mod og tillid at bringe yogaens oldgamle sundhedsteknikker til børnene i dit liv, privat, fagligt og en bredere samfundsmæssig og verdslig forstand.  

I løbet af uddannelsen her lærer du principper bag praksis samt praktiske redskaber, der støtter socio-emotionelle kompetencer samt udvikling og læring af det hele barn. 

Udgangspunkt er en terapeutisk tilgang med rødder i viden om stresshåndtering, sansebearbejdning, angst og traume.

Vi udforsker basis teknikker som klasseledelse og planlægning/ struktur, relations- og teambuilding-øvelser, tematiseringer, anvendelse af myter og historier, åndedræt for selvregulering, mindfulness og meditations-teknikker samt dyb afspænding. 

Du vil gå herfra med en klar metodologi, baseret på de fem sundheds-anvisninger: Bevægelse, åndedræt, fokus/stilhed, sundhed og samhørighed. Så du med selvtillid kan planlægge, udføre og evaluere trygge, inspirerende og engagerende yogastunder i alle sammenhæng.

Vi har skabt denne online uddannelse for yogalærere, forældre, lærere og pædagoger, terapeuter og andre grupper af fagfolk og private, der ønsker at bringe yoga til børnene omkring sig og styrke dem indefra og ud.

Du kan tage denne uddannelse i eget tempo og tilpasse det efter din hverdag.  

__________________________

Rikke Hallund
https://kursus.happybreaks.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Børneyogalæreruddannelse online - lær at undervise børn i yoga.