Hvorfor betale på Levlykkeligt

Med Levlykkeligt.dk er der endelig et professionelt mødested, hvor der kan søges efter spændende samarbejdspartnere, og hvor man kan læse tanker, nye ideer eller finde ligesindede, som også arbejder med deres egen personlige udvikling.

Levlykkeligt er en god investering for en særdeles rimelig betaling der klart kan anbefales til  kolleger og samarbejdspartnere.

En ide til alle os, der har noget på hjertet eller som vil markedsføre vores virksomheder.

Lad os alle lægge en tekst ind på vores Facebook eller Linkedin, hvor vi fortæller om Levlykkeligt og linker til siden. fx denne:

Lever du lykkeligt? Hvis du savner inspiration til din egen personlige udvikling eller har brug for hjælp, en sparringspartner, en dygtig terapeut eller drømmer om at forøge din livskvalitet, så anbefaler jeg at du kigger ind på www.levlykkeligt.dk

Erfaringer viser at det vil give et stort antal nye læsere/kunder.


__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Villy, din opfordring er hermed udført fra min side.
Jeg kan kun være enig med dig og vil opfordre alle der læser din blog om, at deltage i denne "fællesskabs annoncering" Trafik på levlykkeligt.dk er trafik til dig, mig og alle andre. Mennesker der har brug for hjælp eller blot søger, skal vide vi er der, resten er deres valg.

Bedste hilsner
Bjarne

Jeg har også tænkt mig at springe på en pro profil.

Jeg ved ikke om det giver klienter og kunder, men det spreder "good vibes" 

__________________________

Claus V. Nielsen

Mette Alleslev. SamtaleAkademiet. Omvandrende Professionel SamtalePartner udi Styrkende Kommunikation & Professionel Selvudvikling. Foredrag, Workshops & Rådgivning.

Jeg er også med på en 'Pro',- heldigvis er der mulighed for at opgradere, hvis vi vil skrue op for 'blusset' og markere os endnu mere, end nu i google's søgelys.

Good vibes, Yes. Og hvis jeg skal skal tage den endnu videre, så er Good vibes, det bedste fundament for meningsfulde ralationer. Som igen er fundamentet for en åben, styrkende dialog med kunder. Som igen afspejler sig positivt på bundlinjen.

Min virksomhed, SamtaleAkademiet, er blevet til og udvikler sig primært via netværk. Jeg driver 2 netværk, som lever via netværk a.k.a Mund-til-øre-metoden. Her i LL går værdier og forretningsudvikling hånd i hånd, på skønneste vis.

Faktisk er jeg så begejstret for Levlykkeligt portalen her og energien i den, at jeg også for i tasterne med mine tanker om betaling, og knaldede det ud i mine andre Cybercommunities.

Lykke & succes til dig og dit:-)

 

 

Hvorfor betale på Levlykkeligt. Læs mere