Vil hellere gøre en forskel overfor mennesker end overfor dyr

Nogle dyre aktivister kæmper så meget for dyrene, at de kommer til at hade mennesker. Vi får ikke mennesker til at behandle dyr bedre, ved at få dem til at føle sig forkerte.

Vi får mennesker til at behandle dyr bedre via oplysning.

Jeg har en naiv tro på, at flere vil tænke sig om, når vi SER sandheden. Når vi VED, hvor den kød vi tager op af køledisken, kommer fra. Når vi VED, hvorfor vores malkeko er det mest hårdt arbejdende dyr i verden. Når vi VED, at det ikke kan lade sig gøre at producere billigt kød fra dyr der har haft adgang til sol, græs og luft.

Du vil absolut gøre den største forskel ved at blive veganer, men det er ikke det rigtige valg for alle. Men træf i det mindste et valg uden bind for øjnene. 

Gå på youtube og brug bare 10 min på at se noget af film som

Food Inc

Earthlings

101 reasons to go vegan

Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky

http://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4

Jeg forstår godt, hvis du tænker, at mennesker er vigtigere end dyr. At du hellere vil gøre en forskel overfor mennesker end overfor dyr. 

Sagen er bare den, at det hele hænger sammen. 

Du kan gøre en kæmpe forskel i forhold til dyr- og mennesker ved den måde du spiser på.

Og tænk så lige over, hvilken betydning det har for os mennesker, hvordan vi behandler vores dyr. Den stress dyret udsættes for, de hormoner de får, spiser du. Den flytter ind i dit energifelt. Det skaber syre i kroppen, hvor imod plantekost et en anti-inflammatorisk kost. 

Jo flere animalske produkter vi spiser, des mere sult i verden. Hvorfor ikke fodre mennesker med den massive mængde korn vi idag fodrer slageridyr med?

Vi er ved at æde vores planet med kniv og gaffel.

Jeg hører ofte folk sige, at det ikke gør en forskel at spise mindre kød. Men hvad i alverden skulle kunne gøre en større forskel end det? Nævn mig et valg der ville sparke mere r.. i forhold til miljø, planeten, dyrene og menneskers sundhed end at blive veganer. En eneste ting du kan gøre, hvor du gør en større forskel. Jeg lytter..... Og jeg forstår virkelig godt, hvis ikke du er parat til veganerlivet. Det er besværligt i begyndelsen og kræver en indsats. Men måske er du klar til at træffe et valg der lyder: Jeg spiser kun animlalske produkter fra dyr, hvor jeg ved, at de har haft et godt liv - inden de fik en kugle for panden. 

Se filmen på youtube "Meat the truth" og tab underkæben. 

Du har indflydelse her, så træf et valg med åbne øjne. 

Kærlig hilsen

Gitte 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Behandling af dyr hænger sammen med, hvordan vi mennesker har det.