Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Begynder-workshop med Ditte Parby

23/08/2020 - 14:00

Søndag d. 23. august, kl. 14.00-16.30

Med Ditte Parby

En workshop for dig, der er nysgerrig efter at opleve, hvad yoga er, og hvordan det føles i kroppen. Måske har du aldrig prøvet yoga før, måske har du prøvet det få gange.

På workshoppen vil du få en kort introduktion til ideen bag yoga, og herefter gennemgår vi en række af grundstillingerne. Stillingerne instrueres grundigt, og vi taler om, hvordan de gavner din krop, og hvordan du kommer sikkert ind i og ud af stillingerne, så du styrker og understøtter kroppen på bedste vis. Vi vil også arbejde med vores åndedræt, og vi vil se på, hvordan alle yogaøvelser udspringer fra vores kernemuskulatur.

I løbet af workshoppen vil du sikkert få dig et par “aha-oplevelser” og i det hele taget få en større forståelse for, hvordan du og din krop i grunden går og har det. Yoga handler om balance, styrke og smidighed i både krop og sind, og med en øget kropsbevidsthed kan du med yoga øge dit velbefindende, forebygge- og afhjælpe skader og i det hele taget opleve mere frihed og lethed i både kropslig og mental forstand.

Yogalærer Ditte Parby vil med nærvær, smil og grundighed præsentere dig for yogaen på en tryg, varm og uhøjtidelig facon, og hun vil guide dig sikkert igennem teknikken og grundprincipperne bag yoga.

Læs mere om Ditte Parby

TID: Søndag d. 23. august, kl. 14.00-16.30

PRIS: 300,- (Inkluderer 1 klip til en valgfri yogatime i Blå Himmel Yoga efterfølgende)

TILMELDING: Begynder-workshop hos Blå Himmel Yoga

Ditte Parby

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Yoga for begyndere med Ditte Parby d. 23.8 hos Blå Himmel Yoga, Østerbro