Barn/Forælder Yoga - Opfølgnings-temadag for Børneyogalærere

10/05/2019 - 08:30

Opfølgnings-temadage for Børneyogalærere

Disse temadage henvender sig bl. a. til: tidligere deltagere på Hjertebarn-uddannelsen, eller anden Børneyoga-uddannelse eller kursus. Det er inspirationskurser, især for dig der allerede underviser børn i yoga. Kurserne handler derfor ikke primært om de grundlæggende ting i Børneyoga, men fordyber sig i bestemte temaer. Man kan tage en eller flere temadage.

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Men yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan - ærlighed og mod til at leve fra hjertet. Når man underviser børn er det vigtigt løbende at hente ny inspiration, for at blive ved at holde gejsten oppe hos både sig selv og børnene, derfor har vi lavet disse tre temadage.

Underviser Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness-instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i BørneYoga og har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser" og bogen "Yoga for børn - og dere voksne" (Gyldendal). Hendes tilgang til yoga er udogmatisk og lægger vægt på at alle kan dyrke yoga og mindfulness. Yoga og Mindfulness tilbyder fantastiske teknikker der virker stress-reducerende på krop og sind, her og nu, uanset den oprindelige spirituelle baggrund.

10. maj 2019: Barn/Forælder Yoga

Barn / Forælder  yoga eller Familieyoga er en skøn måde for forældre og børn at dyrke nærvær, bevægelse, fordybelse og stilhed sammen. Man kan lave forløb med Barn/Forælder yoga eller enkeltstående workshops. Vi vil behandle aldersgrupper fra 3-12 år, og lave partneryoga, lege der egner sig til børn og forældre sammen, afspændinger og ritualer, der både tilgodeser barnet og den voksne. Vil vil snakke om programlægning, at holde roen, og udfordinger og glæder ved at undervise børn og forældre sammen.

Hvert kursus inkluderer:

Manual

Lydfiler med Mindfulness og afspænding for børn

Børneyoga-DVD´en "BørneYoga og de 5 Sanser" som download

Lukket Facebook-gruppe med kollegial sparring

Diplom

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om kurset er for dig, så tøv ikke med at skrive til os på sisse@sisseyoga.dk

PRIS

1200,- per person

TIDER

Kl. 8.30 - 15.30 i Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 Kbh. Ø.

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse-3/boerneyoga-temadage/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Barn/Forælder Yoga - Opfølgnings-temadag for Børneyogalærere Blå himmel Yoga Østerbro Sisse Siegumfeldt