Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Bandet der kom igennem skærsilden

Dette forår havde jeg et band igennem en konfliktmægling. De var så begejstrede for det de fik ud af processen at de gerne ville stå frem. Andre musikere skulle vide at de uundgåelige konflikter der er i alle bands kan forløses og løses. Men ofte skal der hjælp fra en neutral konfliktmægler, der styrer og letter processen.

Forløsningen kræver at alle i gruppen får mulighed for at fortælle om deres opfattelse af tingene, deres følelser og behov. Uden at de sættes til diskussion. De forskellige virkeligheder der er i gruppen skal frem for at tingene kommer i perspektiv og vi forstår hinanden. Forstår hvad der ligger bag udtalelser og handlinger, der har virket sårende. 

Bag en hvilken som helst uhensigtsmæssig handling ligger et positivt motiv, selvom det kan være svært at se. Det er noget af det jeg som konfliktmægler hjælper parterne med at få frem i lyset.

Når det lykkedes - og det oplever jeg stort set hver gang - er det en stor og smuk oplevelse - både for konfliktmægler og parterne.

Bladet Musikeren interviewede bandet og mægleren til deres blad, maj 2009. Læs hele artiklen i pdf format her: "Lad mægleren tage konflikten".

Konfliktmægling forudsætter at alle parter ønsker at løse konflikten. Det ønskede dette band - Tak for kampen!

Kærligst Signe Saxe Jessen
Professionel konfliktmægler

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Konflikt i band - brug mægling og koncentrer jer om musikken. Læs om konfliktmægling