Skab balance i dine styrkesider

Sæt fokus på dine styrker...

Vidste du at alle mennesker er i besiddelse af 24 styrkesider - som kommer i spil på forskellige måder gennem vores liv... Jeg hører ofte sætninger som "nej det er ikke min stærke side" eller "nej det er ikke dét der kendetegner mig" eller "nej det vil andre ikke sige om mig" !

Undlader vi at se på de styrkeside som vi umiddelbart ikke tror er os, så mister vi måske en stor chance til at finde ind til lige præcis det, der vil øge mulighederne for at vi vil nå vores mål. Eller overdriver vi en af vores styrkesider, vil der nemt  kunne opstå ubalance, som kan være med til at blokkere for vores udvikling og succes.

Er du bevidst om hvor stor indflydelse du selv har, for at skabe balance og sætte fokus på uudnyttet styrker, vidste du at en lille ændring i dit liv, kan være med til at gøre en afgørende forskel? Vi har allesammen uudnyttet ressourcer og styrker til rådighed, som venter på at komme i spil.

Gentager du ofte de samme mønstre igen og igen?

Jeg har eksempelvis selv den styrke der hedder "begejstring og energi" i testen står der bl.a.: Uanset hvad jeg foretager mig, forholder jeg mig til det med begejstring og energi. Jeg gør aldrig noget halvt eller halvhjertet. For mig er livet et eventyr.

Men overdrives denne styrke skabes der ubalance, hvilket er med til at blokkere for mine drømme og mål.

Måske forstår jeg ikke lige hvad det er der sker, men oplever blot "at nu står jeg her igen"! Og kigger man tilbage på sit liv, så kan man godt fornemme, at det er som om det stopper samme sted hver gang...

Men måske ved man ikke helt, hvad det er der skal gøre anderledes!

Så kan DU med fordel sætte fokus på, om der er balance mellem DINE styrkesiderne og du vil forundres over, hvor lidt der skal til for at ændre DIT liv.

Vælger du at gribe muligheden, tage dig selv alvorligt og give det opmærksomhed og finde ind til kernen, ind til sårbarheden, dine værdier, behov og skaberkraft, så er du på vej til at blive "kaptajn" på dit eget skib og forme det liv, som DU går og drømmer om.

God rejse...

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Skab balance i dine styrkesider - læs mere her