Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

B12 creme til følsom og sart hud

Dette indhold er sponsoreret

Hvis man har følsom og sart hud, kan det være en god idé at bruge B12 creme. B12 er et vitamin, der er med til at give huden næring og fugt, og det gør, at huden bliver mere elastisk, ligesom cremen mindsker risikoen for røde knopper og udslæt. Læs med her og bliv klogere på B12 creme, og hvorfor man kan komme til at døje med sart hud.

Hvad er B12 creme?

B12 creme er en kosmetisk creme, der indeholder det effektive vitamin B12. Cremen virker både blødgørende og fugtgivende på huden, samtidig med at den mindsker rynker og giver huden et sundere udseende. Cremen kan anvendes på alle hudtyper, og er særligt velegnet til personer, som lider af eksem- og problemhud, fordi cremen lindrer den tørre eller eksemramte hud. Cremen er uden parfume, farvestoffer, parabener eller hormonforstyrrende ingredienser, og derfor kan hele familien bruge cremen.

Stress kan påvirke hudens sundhed

Det er ikke kun helbredet, der kan blive påvirket af stress. Hudens sundhed kan nemlig også blive skadet. Det skyldes blandt andet, at stresshormonerne kan forstyrre hudens naturlige balance, og det kan føre til, at huden bliver tør og rødlig. Huden vil også være mere modtagelig over for infektioner, ligesom den vil være mindre i stand til at helbrede sig selv. Derfor er det vigtigt at finde en måde at mindske stress på, så man ikke påfører sin hud unødig skade. Er man alligevel blevet ramt af stress, kan det være en rigtig god idé at pleje sin hud med en vitaminholdig creme som B12 creme, ligesom man bør følge de generelle råd om at slappe af, få en stabil og god søvn og gøre noget godt for sig selv.

Hvad kan ellers påvirke huden?

Der findes mange faktorer, der kan påvirke huden ud over stress. UV-stråler fra solen og rygning er nogle af de ting, der kan have en negativ effekt på huden. Det er derfor vigtigt at beskytte huden mod disse faktorer ved at anvende solcreme med SPF. Er man ryger, og døjer man med sin hud, bør man undgå rygningen. Det vil med stor sandsynlighed hjælpe på huden.

Der er altså ingen dårlige undskyldninger for at passe på sin hud og pleje den. Det er bare med at finde det rigtige produkt.

 

 

Relaterede artikler efter områdeB12 creme til følsom og sart hud