BørneYoga / TeenYoga-hold - København Ø

28/08/2017 - 16:00

 

EFTERÅRSSÆSONEN 

 

 

Vi har 10 hold i 6 aldersgrupper, for børn og unge ml. 3-16 år (se liste og mere info ved at scrolle ned) Som noget nyt har vi Barn/Forælder yoga helt op til 9  år og Aerial yoga for teens.

 

Der er 10 elever på holdene for de 4 - 7 årige, 13 elever på hold for de større børn og 8 par-pladser på Barn/forælder-holdene. Undervisningen foregår i Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75 og man kan vente på sit barn og hygge sig i vores egen Blå Engel Cafe.

 

Forårssæsonen er slut, men man kan tage første gang som prøvetime, hvis det pågældende hold ikke er fyldt ved sæsonstart. Over halvdelen af holdene plejer at være fyldt ved sæsonstart.

 

BØRNEYOGA INFO

BørneYoga er sjov, udfordrende og helt i børnehøjde. Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Hver time har et tema eller en fortælling der binder forløbet sammen og holder børnenes opmærksomhed. Vi slutter af med afspændings- og mindfulnessøvelser som tit er de allermest populære øvelser blandt børnene.

 

PRØVETIME

Man kan altid få en gratis prøvetime. Hvis holdet ikke er udsolgt, kan man fx. tage første gang som prøvetime, men det er en god ide at tage prøvetimen i sæsonen før man starter, da mange hold bliver udsolgt til sæsonstart og pladserne er begrænsede. Skriv barnets navn, din egen email og tlf. nr. til info@blahimmelyoga.dk 

 

PRIS

Efterårssæsonen starter ca. 1. september og går til jul. Se nøjagtig start og slutdato ud for det relevante hold i oversigten til højre. 

Det bliver til 16 gange i foråret 2017 til 1200 kr for almindelige Børne/teen-hold. 

Barn/Forælder koster 1450,- for 12 gange. For Barn/Forælder-yoga gælder en tilmelding for to personer, en voksen og et barn. En pris = to personer. Pris pr. person findes ikke.

 

TILMELDING

Sker ved at betale på betalingsknappen. Skriv også: Barnets navn, alder og dit eget mobilnr.

http://www.blaahimmelyoga.dk/brneyoga11

 

FORÆLDRE

 

Det er selvfølgelig i orden at blive inde i studiet den første gang dit barn er til yoga, men min erfaring er at det skaber de bedste betingelser, hvis forældrene derefter ikke bliver og kigger på. Det kan selvfølgelig være bedst for nogen børn at deres forældre bliver de første par gange, men udgangspunktet er at BørneYoga er for børn. (Dette gælder selvsagt ikke Barn/forælder hold hvor den voksne også går til yoga).

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
BørneYoga / TeenYoga-hold - København Ø