BØGER TIL DIN SJÆL

Blog forfatter

BESØG WEBSHOPPEN HER: http://majbritteulrikkeholmwebshop.dk/

Majbritte Ulrikkeholm har skrevet både fagbøger og romaner. Blandt hendes mange titler kan nævnes:

FARVEL, KÆRE SOFA - en bog om at rydde op i sit liv og ændre sine kærlighedsspor (Ny bog)

REJSEN TIL KÆRLIGHED sammen hver for sig og alene

PILGRIM I HJERTET - et års optegnelser fra en indre rejse i sjælens have

DET MAGISKE RUM - en bog om kreativitet, indsigt og forvandling

GUDINDENS GENKOMST - en bog om kvindelighed, kraft og kreativitet

HANNAS HAVE - fortællinger om en kvinde og en have, der sammen blomstrer og folder sig ud (fortællingerne er inspireret af gamle sufi og Zenhistorier sat ind i en hverdagsramme

Rom, min elskede - magisk roman

 

REJSEN TIL KÆRLIGHED sammen hver for sig og alene er en mosaik af fortællinger, digte og papirklip.

Det er en sanselig men bestemt ikke romantisk bog om kærlighed, Majbritte Ulrikkeholm har frembragt. Det er snarere en lanterne, et håb og en inspiration for de mennesker, der har oplevet at stå der, hvor kærligheden koster. Dem for hvem kærligheden blev en livslang kamp mod at finde sig selv, fordi de ikke blev ført nænsomt ind i kærlighedens univers fra start.

Det er en bog om at blive fortrolig med det store alene, og det er en inspiration til at høre op med at vente på kærligheden som noget udefrakommende. Det er fortællinger om at lade kærligheden blomstre indefra, og det er en insisteren på, at kærligheden er for alle. Også for dem, der vandrer alene. Og til dem, der vandrer sammen, er det en invitation til at holde sig vågne på rejsen til kærlighed.

Papirklippene er skabt af Ida Egedal.

PILGRIM I HJERTET er optegnelser, som forfatteren har gjort gennem et år i det, hun kalder Sjælens Have, der er hendes eget sted på Amager i København men som samtidig også symboliserer et blomstrende sted, der findes dybt i det menneskelige indre.

I optegnelserne møder vi forfatterens læremestre, som er engle, der viser sig i drømme med budskaber til fortælleren, men vi møder også Sorgen, Glæden, Kærligheden og Døden, der viser sig som eventyrskikkelser med bud til fortælleren.

Sidst men ikke mindst møder vi mennesker fra forfatterens daglige liv. Den hjemme-gående nabo, som praktiserer Zen uden nogensinde at have hørt om fænomenet og ekspedienten i tøjbutikken, der gør opmærksom på, at der findes tre omvendte hjerter i en vintergæk.

Bogen er bygget op som en ALMANAK, og der er inspiration at hente til alle årstider. Såvel i det ydre som i det indre. Der er iagttagelser, digte, fortællinger og sentenser, 

der kan bruges som pejlepunkter på rejsen 

i livet, hjertet og sjælen.

          

         At beskytte sig med hårdhed 

         er ikke at værne om sin sårbarhed. 

         Det er et værn mod sårbarhed.

 

ROM, MIN ELSKEDE magisk roman om havmågen MINGUS, der iagttager menneskene for at lære om kærligheden, kunsten og musikken. 

Skrevet om bogen:

En hyldest til skønhed, musik og kærlighed. .. Hvis man kan lide Ulrikkeholms debut Ind i min himmel vil man elske Rom, min elskede  - Magasinet LIV

Bogen fletter drøm og virkelighed sammen i et melodisk udtryk - Berlingske Tidende

Hvis man hører til blandt de mange millioner læsere, der elsker den brasilianske forfatter Paolo Coelhos spirituelle, meditative romaner, vil man helt sikkert også elske ”Rom, min elskede”.           - Jyllands Posten

besøg http://www.majbritteulrikkeholm.dk  for at læse mere

 

 

__________________________

Majbritte Ulrikkeholm er Sanger, komponist, forfatter og underviser
Læs mere på: http://www.majbritteulrikkeholm.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Bøger til din sjæl. Læs om Majbritte Ulrikkeholms bøger på Levlykkeligt.dk