Meditationslærer Svend Trier

Meditation bøger af Svend Trier

Blog forfatter

Meditation - en rejse tilbage til dig selv

Svend Trier, en af pionererne inden for meditation herhjemme, har fulgt udviklingen fra tiden, hvor meditation var forbeholdt buddhister og hippier til i dag, hvor meditation er blevet mainstream og praktiseres af alle fra direktøren til bagerjomfruen. Og det er der ifølge Svend Trier god grund til. Meditation  hjælper os til at finde ind til os selv og give os mere energi, psykisk balance og nærvær i livet.

I Meditation - en rejse tilbage til dig selv fortæller han både udogmatisk og uhøjtideligt om, hvordan meditation er envej til øget selvforståelse og til at opnå mere harmoni og glæde i ens relationer.
 

Vær dit eget lys

"…en guldgrube...inspirerende læsning...en bog jeg gang på gang vil vende tilbage til". - Nyt Aspekt

"…en absolut brugbar og lettilgængelig bog…stof til eftertanke og refleksion". - Psykologi

"…klare ånds- og håndsrækninger til at finde meningen med dit liv". - Alt for Damerne

Vi har alle potentialet til at være "vores eget lys". Svend Trier har nedfældet sine erfaringer og erkendelser og sammenfattet den inspiration, han har fået af de mange vise personer, han har mødt på sin spirituelle rejse. Essensen er, at svarene på livets dybe spørgsmål findes i os selv, i vores eget hjerte, i vores inderste væren – en sandhed, som de fleste i vores hektiske og udadvendte kultur har brug for at blive mindet om igen og igen. Ifølge forfatteren er en spirituel opvågning en dybt personlig proces, som kræver mod og styrke til at leve ud fra sit eget lys.

Bogens 108 tekster fordeler sig i syv afsnit, som hver belyser et tema: At følge sit indre kald; Livet som læreproces; Spirituelle kvaliteter; Egoet og Selvet; Meditation og selviagttagelse; Indre og ydre vejledning og Den spirituelle rejse.

"Det, som vi giver vores opmærksomhed, gror i vores tilværelse. Hvorfor så ikke give vores opmærksomhed til noget, som nærer vores sjæl på dybeste niveau? Som er i overensstemmelse med vores inderste værdier og intuition? Som får vores indre potentiale til at blomstre til glæde for os selv og andre?"

Svend Trier: VÆR DIT EGET LYS - 108 meditationer over livets dybere formål - 218 sider. Pris 169 kr. Borgens Forlag

 

__________________________

Svend Trier, meditationslærer, forfatter, arrangør af internationale gæstelærere 
Se mere på www.quantumseminars.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Meditation bøger af Svend Trier. Meditation giver mere energi, psykisk balance og nærvær i livet.