Psykoterapeut København Katrine Boeck

Autenticitet og at være egen herre i dit liv

Blog forfatter

Psykoterapeut, coach og parterapeut Katrine Boeck har specialiseret sig i det autentiske menneske, samt måder at understøtte autenticiteten, herunder "law of attraction" - dvs. det at tage styring over, hvor du er på vej hen, istedet for at andre styrer dit liv. Derudover vil du erhverve dig en større bevidsthed omkring, hvad du dybest set ønsker dig, og hvad der underbevidst modarbejder dine mål.

Inden vi bliver autentiske, skal nogle mennesker igennem skam, stress, angst, lavt selvværd, usikkerhed, dårlige parforhold, meningsløse jobs, sygdom, kropslige tilstande, depression mv. Problematiske situationer og mønstre, der i deres kerne handler om, at du ikke er trådt ind i dig selv, og ser verden indefra og ud istedet for at være ydrestyret. Disse mønstre er derfor en del af arbejdet mod at blive dig i en udgave, hvor du selv har større kontrol over, hvordan du er til i livet.

Katrine har i mange år holdt foredrag om det autentiske menneske, og har arbejdet med menneskers rejse til det autentiske liv.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om det autentiske menneske ved at sende en mail til katbo@coachcare.dk med emnet "ønsker information om det autentiske menneske".

Du kan også booke en session, der kan foregå per telefon, video eller i 2860 Søborg mellem Lyngby og KBH. 

 

Mange hilsener

Katrine

Psykoterapeut MPF, coach, parterapeut, familieterapeut og forfatter

Tlf. 23206983

__________________________

Katrine Boeck, Psykoterapeut og parterapeut i København/Lyngby.
Læs mere på: http://coachcare.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Autenticitet og at være egen herre i dit liv