Kickstart tilbud til din markedsføring

Kickstart din markedsføring - særtilbud

Team Levlykkeligt har personligt hjulpet flere af vores professionelle profiler til super synlighed på nettet. Vil du være den næste?

Vi toptuner dine tekster sammen med dig
Sammen med dig toptuner vi dine tekster og søgeordsoptimerer din profil så du ikke bare bliver fundet først på nettet, men også har tekster der motiverer besøgende til at kontakte dig. Med intelligente links får vi samtidig din hjemmeside til at komme højt. Vi gør det over skype eller telefonen.

Bliv fundet på din præsentationstekst og søgeord
Moderskibet levlykkeligt’s maskinrum rummer skjulte muligheder til at topjustere din profil i forhold til at blive fundet først på nettet: med præcis den præsentationstekst og de søgeord som du gerne vil blive fundet på. Sammen finder vi de optimale sætninger og søgeord.

Sideløbende anbefaler vi at du bruger rådene i Levlykkeligt Skriveskole der startede i juli, der understøtter din høje placering i søgeresultaterne. Derudover er der hel unik hjælp til dig, der gerne vil skrive inspirerende blogs, sælgende tekster til dine arrangementer, tilbud, nyhedsbreve, pressemeddelelser m.m. Du lærer både at skrive fængende og sælgende tekster som du også kan bruge i andre sammenhænge.

Læs her et sigende eksempel på hvad vores personlige hjælp til markedsføring har gjort for andre ;-)


1 TIMES PERSONLIG KICKSTART (FOR PRO OG SUPER PRO)

Normalprisen er 1650 kr. ex moms/time.
Nu & her pris 1250 kr. ex moms. Spar 400 kr.

Ja tak, giv mig 1 times kickstart!
Log ind/opret et log ind og køb: Tilbud: 1 times kickstart hjælp til min markedsføring, 1250 kr. Skriv derefter til kontakt@levlykkeligt.dk og book en tid.


KICKSTART-SUPER PRO PAKKEN – 1 TIMES GRATIS KICKSTART

Betal for 11 mdr. Super Pro profil. og få 12 mdr. samt 1 times gratis kickstart hjælp.
Pris i alt 2.629.00 kr. ex. moms. Spar ialt 1.889 kr.

Ja tak, giv mig kickstart-pakken!
Log ind/opret et log ind og køb: Super Pro profil 12 mdr.
Skriv derefter til kontakt@levlykkeligt.dk og book en tid. Oplys hvilken profiltype du havde og om du allerede betaler over Paypal, så vi kan inaktivere din månedlige betalingsservice i de 12 måneder.


De allerbedste hilsner
Team Levlykkeligt

Relaterede artikler efter områdeKickstart tilbud til din markedsføring