At forandre sin tankegang og forvandle verden

Inspiration til forandringer 

Hvorfor formår nogen at overkommer det umulige, mens andre aldrig rykker? Ifølge amerikanske Katie Byron er den eneste forhindring for forandringer os selv. Den 28. - 29. januar 2009 kommer hun for første gang til Danmark og fortæller om sit arbejde med at ændre bevidstheden fundamentalt.  ”En spirituel innovator for dette årtusinde” har Time Magazine udråbt Katie Byron til. Andre kalder hendes arbejdsmetode The Work en velsignelse for denne planet.

Der hersker ingen tvivl om, at den midaldrende amerikanske kvinde har stor gennemslagskraft og formår at skabe enorme forandringer i andre menneskers liv. Hovedpointen i Byrons The Work er at lære at iagttage tanker – og ikke mindst at ændre dem. Formålet er at skabe balance, indre ro og at blive navigatør i eget liv frem for at lade sig styre at destruktive tanker og indgroede mønstre. Det lyder såre simpelt, og når Katie Byron gennemfører sine åbne workshops, virker det også enkelt. Men hvorfor er vi så ikke alle opfyldt at lykkelige tanker og positivt energi? Måske fordi det trods alt ikke er så let uden hjælp.  ”Katie Byron giver enkelte redskaber til at opnå den bevidsthed, der er udgangspunktet for forandring.

Hvis du ikke havde de her tanker, hvem var du så, spørger hun. Ved hjælp at hendes teknikker kan et helt livs negative tanker blive vendt til en ny positiv selvopfattelse, der ændrer dit liv,” Leadership In Time.com arrangere en works shop med Katie Byron. Onsdag den 28. januar hvor holder hun et inspirerende oplæg om aftenen, og torsdag den 29. kan deltagerne selv blive inddraget – og opleve forandringer – ved workshops dagen igennem.  

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At forandre sin tankegang og forvandle verden