At forandre sin tankegang og forvandle verden

At forandre sin tankegang og forvandle verden ... her er Inspiration til forandringer 

Hvorfor formår nogen at overkommer det umulige, mens andre aldrig rykker? Ifølge amerikanske Katie Byron er den eneste forhindring for forandringer os selv. ”En spirituel innovator for dette årtusinde” har Time Magazine udråbt Katie Byron til. Andre kalder hendes arbejdsmetode The Work en velsignelse for denne planet.

Der hersker ingen tvivl om, at den midaldrende amerikanske kvinde har stor gennemslagskraft og formår at skabe enorme forandringer i andre menneskers liv. Hovedpointen i Byrons The Work er at lære at iagttage tanker – og ikke mindst at ændre dem. Formålet er at skabe balance, indre ro og at blive navigatør i eget liv frem for at lade sig styre at destruktive tanker og indgroede mønstre. Det lyder såre simpelt, og når Katie Byron gennemfører sine åbne workshops, virker det også enkelt. Men hvorfor er vi så ikke alle opfyldt at lykkelige tanker og positivt energi? Måske fordi det trods alt ikke er så let uden hjælp.  ”Katie Byron giver enkelte redskaber til at opnå den bevidsthed, der er udgangspunktet for forandring.

Hvis du ikke havde de her tanker, hvem var du så, spørger hun. Ved hjælp at hendes teknikker kan et helt livs negative tanker blive vendt til en ny positiv selvopfattelse, der ændrer dit liv”. 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At forandre sin tankegang og forvandle verden