Angstbehandling Aarhus

Blog forfatter

Angstbehandling Aarhus

At leve med ubehandlet angst vil påvirke dit psykiske og fysiske helbred og forringe din livskvalitet.

Læs mere om angst her. 

Angst er normale reaktioner på situationer, som virker farlige eller truende. Det er en nødvendig overlevelsesmekanisme.

Så hvis angsten begynder at hæmme din hverdag på vigtige områder i dit liv, er det en god idé at søge hjælp. Ofte er angst og følelsen af utilstrækkelighed tæt bundet sammen.

Angst kan vise sig som; Angst og trauma, panik angst, fobi, præstationsangst, generaliseret angst, og social angst. 

Din angst er sikkert kommet, fordi du har haft flere dårlige oplevelser og uvisheder, der har givet dig en overdreven frygt og tankemylder. Over tid er du måske begyndt at identificere dig med de tanker. Tankerne bliver så levende, at intensiteten af stiger og bliver til en ond cirkel. Dit underbevidste tilknytningssystem kan have oplevet, at noget er livsfarligt. Vi har alle brug for vished, da det giver os tryghed og følelsen af at have kontrol over situationen.

Min fornemste opgave er, at støtte dig igennem psykoterapien hvor du får sænket stressniveauet. Du vil blive bevidstgjort og få mere fokus på dine muligheder og positive tanker. Du vil få et større selvværd og herigennem skabe nye tanke- og adfærdsmønstre, der både minimerer og forebygger angst samt giver dig en indre ro.

Sammen vil vi søge forståelsen ved at finde frem til dine angstsymptomer. Følelserne vil blive bearbejdet, og vi vil se nærmere på angstfølelsens essentielle væren. 

Jeg hedder Vivi Hinrichs, kandidat i pædagogisk psykologi og psykoterapeut med en solid erfaring i parterapi. Jeg tilbyder et forløb i hjertet af Aarhus city, også online, til en god pris med fleksible tider. 

 

__________________________

Vivi Hinrich
Psykologi Århus
https://psykologipsykiatri.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Angstbehandling Aarhus. Læs mere