Traumeterapeut Inge Mørup - Randers

Anbefalinger af Traumeterapuet Randers

Blog forfatter

Her kan du læse om hvad mine klienter har fået ud af at få behandling hos BETTER FLOW.

 

Der er link til min hjemmeside, hvor du kan læse flere udtalelser.

 

”Jeg har gennemgået en barsk skilsmisse, hvilket efterlod mig med et stort svigt, chok og traume. Dette  lagrede sig i min krop, som en stor uløselig voksende klump. I behandlingen hos Inge blev denne klump lige så stille opløst.Jeg var fra starten bevidst om jeg ikke ville få nok ud af almen samtaleterapi. Mine problematikker lå flere lag dybere og jeg var nødt til at have en ”ud af kroppen” oplevelse for at få løsnet op. Det skete både igennem samtaler med Inge og SE terapi formen. Mit liv var meget tilspidset da jeg startede mit forløb hos Inge, så jeg havde ingen forventninger. Men det blev min redning!”

 

Malene Andersen 

 

”Det har været et rigtig godt forløb, som har givet mig rigtige gode redskaber med i bagagen, som har gjort mig i stand til at mærke, om det jeg gør i livet er rigtigt for mig. Jeg har også lært at stoppe op, inden det løber ud ad et sidespor. Jeg har desuden heller ikke migræne eller problemer med ryggen i samme omfang længere, og jeg har tabt mig.  

Forløbet hos BETTER FLOW har været, livsændrende, lærerigt, overraskende og trygt.

Jeg har fået meget mere ud af forløbet end jeg overhovedet havde kunnet forestille mig. Det liv jeg har i dag, og den jeg er i dag; er meget bedre og mere lykkelig end før. Jeg hviler meget mere i mig selv i dag.  Jeg vil klart anbefale Inge fordi det kan give en et meget bedre liv, hvor man er i stand til at mærke om det man gør, er det der er rigtigt for en. Ved at bruge Inges metoder kan man også mindske det at føle sig stresset/presset

 

Louise Kjærgaard 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Inge Svane, traumeterapeut og psykoterapeut i Randers
Læs mere på: https://better-flow.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Skilsmisse, stress, traume, depression. Terapi i Randers.