Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Anbefalinger af konfliktmægling & 1:1 sessioner

Blog forfatter

"Vi er fem søstre  (i trediverne og fyrrerne) som har haft 2 x 4 timers mægling hos Signe Saxe Jessen:

J: Vi fik under mæglingen talt om emner, vi aldrig før havde berørt. På en konstruktiv måde fik vi alle hørt hinanden og rigtig lyttet til hinanden. Det fik os ud på den anden side uden vindere og tabere, men som en hel søskendeflok, der virkelig har lyst til at få det til at fungere.  

K: Det jeg sidder tilbage med efter mæglingen, er en stor lettelse over at kunne tage derfra med en hel anden følelse i kroppen end da vi ankom. Jeg har fået en tro på at vi kan have et fællesskab som søstreflok og jeg tror på en styrket relation mellem hver søster. For mig ser det ud som om at relationerne kan blive bedre end hvad de nogensinde har været før, da vi alle fem har et fælles udgangspunkt. Jeg føler at vi kan og gerne vil guide hinanden i den rigtige retning, når der opstår situationer hvor vi har brug for det. 

C: Signe hjalp os med at lytte til hinanden og dermed fik vi større forståelse for hinanden. Hun gav os vigtige redskaber til fremover at styrke relationen og opnå en lethed når vi er sammen. Hvor var det godt vi gjorde det. Vi kunne ikke have nået så langt uden hjælp fra Signe. Tak!

H: Nogle gange når man står i en situation hvor man ikke kan komme videre så bliver man nødt til at spørge om hjælp. Signe hjalp os med at vikle en situation ud så vi alle kunne lytte til hinanden og finde en fælles grund at arbejde fra. Signe fandt hurtigt ud af hvordan situtationen var og kunne guide os og give os de rigtige værktøj til at udvikle vores manglende kommunikation og  bygge vores søsterforhold op igen.

T: Mæglingen var en hård og intens oplevelse, men det var også en kæmpe lettelse undervejs i processen at erfare, at det rent faktisk er muligt gennem dialog at finde ind til hinanden og hinandens følelser og grundlæggende behov. Gennem mæglingen har Signe givet os en fælles, konstruktiv oplevelse og nye redskaber, så vi også fremover kan møde, lytte til og tale med hinanden med åbne, nysgerrige og empatiske sind. 

Vi er dybt taknemlige over, at mæglingen gik så godt. Vi kunne ikke have gjort det uden Signes kyndige vejledning."
Anbefaling af konfliktmægling fra 5 søstre der havde mæglingsproces over to dage i træk. OBS: Se artikel i Magasinet Psykolog, juni 2017, om mæglingen med søstrene, klik her

 

"Kære Signe. En stor tak til dig for den store og professionelle hjælp du har ydet for min søster og jeg samt for gode og brugbare ord og modeller vedhæftet også til god brug i videre sammenhænge. Du skal vide at du netop er det menneske der formåede at løse den svære situation vi var havnet i og give os vigtige input at arbejde videre med i forståelsen af os selv og vores forskellige behov og handlinger- Tak for det! J. og jeg enige om ovenstående og er nu forsonet på bedste vis.
Vender absolut tilbage hvis behovet måtte opstå. Kærlige hilsener C"

Tilbagemelding på 2 timers mæglingsmøde mellem to søstre

 

"Det var guld værd at du var der, Signe. Det blev klart hvad de forskellige – uden at vide det - gjorde der optrappede konflikten. Samtidig blev det klart hvad de enkelte kunne gøre for få løst op for tingene og komme hinanden i møde i stedet for at tricke hinanden som de tidligere gjorde. Der var mange misforståelser og flere følte at de hele tiden løb panden mod en mur. Og det gjorde de sandelig også, fandt vi ud af. Og vi forstod hvorfor. Tingene havde været anspændte i så lang tid og jeg tror ikke vi kunne have fået løsnet op for det uden en tredje person."
Opfølgning på familiemægling ved Signe Saxe Jessen mellem 7 personer i 3 timer hos familien.

 

"Tusind tak skal du have :-) vi er dig så taknemmelig for det, du har iscenesat sammen med os. S. og jeg har drukket kaffe og rosevin i dag i S.' have .... der er meget godt, der venter - og både S. og jeg er fyldt af taknemmelighed. Tak for dig - og skøn skøn sommer! Jeg vil anbefale dig, hvorend jeg kommer :-). Kærlig hilsen K."
Hilsen efter 3 timers mægling mellem bror og søster

 

”Signe, det er så godt du er inde over det her. Vi havde aldrig klaret det uden dig. Vi føler os i meget professionelle hænder. Du fanger så fint lige der hvor vi hver især er. Det er så tungt og det så så sort ud, men vi har opnået en god forståelse for hinanden på de her timer sammen.”
Mor og søns udtalelser under en familiemægling, 5 personer, hos konfliktmægler Signe Saxe Jessen.

 

"... Det er gået rigtig rigtig godt efterfølgende. NN blev 2 timer efter vores konfliktmæglingsmøde og han og NN har været hos os flere gange og det er næsten – dog på nær lidt historik – som om vi ikke har haft et brud. Vi har ”fået ryddet op” og jeg fornemmer bestemt også at NN ser positivt fremad.

Jeg er dog sikker på, som du også nævnte, at dette ”brud” trods alt har givet en os alle en tænkepause og ikke mindst stof til eftertanke og fremadrettet. Samtidig har det været en øjenåbner og at man ikke skal tage alt for givet og hvor forbundet vi, trods alt er til hinanden. Jeg har sat rigtig stor pris på din professionelle hjælpe – TAK."
Udtalelse fra moren, Hanne, efter mægling mellem forældre og søn ved Signe Saxe Jessen

 

Kvinden: "Mine forventninger er blevet opfyldt til fulde og lidt til. Det har været en stor lettelse".
Manden: "Jeg kan kun sige det samme, det har været rigtigt godt".
Evaluering fra parterne efter 4 timers skilsmissemægling

"Det var en kæmpe kæmpe lettelse at være her. Det var som om der blev taget et halvt ton af mine skuldre. Det var godt at få sagt de ting til K der betød noget. Det går fremad med syvmileskridt". 
Evaluering fra en mandlig part i mægling efter 3 timers mediation

 

"Jeg er meget lettet over det her møde. Det er gået over min forventning".
Evaluering fra en mandlig part efter tre timers mediation


"Det var rigtig godt, og jeg er glad for at få luft for mine følelser og oplevelser i forhold til NN, at "normalt" tænkende mennesker kunne overvære vores "skænderi" og hjælpe med at sætte vores meninger og opfattelser lidt i relief for hinanden. Jeg fornemmede, at NN virkelig tog det ind, og jeg fik da også en bedre forståelse af NN's adfærd.

Sidst i mediationen så jeg en NN, der helt havde paraderne nede og viste sin sårbarhed. Det var helt klart sundt for NN at få den dimension med, og for mig gav det en følelse af at se en NN, jeg meget sjældent har set, og som fik mig et skridt nærmere på respekt og at kunne tilgive NN.
Jørn var rigtig god til at strukturere, spørge ind, holde tråden o.s.v., Signe supplerede godt, spurgte godt ind, borede lidt her og der for at afdække, vende tingene og lægge frem."
Evaluering fra en part i mægling efter mediation

"Jeg har brug for det indre arbejde (mindfulness), og jeg har meget brug for de værktøjer du har med kommunikationen. Det er så vigtigt med noget konkret jeg kan øve mig i og hive frem når situationerne opstår med NN.
L. K. under individuelt forløb

"Jeg synes det er topprofessionelt. Det er skønt at få taletid hvor vi ikke afbryder hinanden som vi normalt gør. Det er fedt med talking stick, det skaber en god ro. Du tager godt hånd om os.
Udtalelse efter endt gruppeseance med orkester midt i forløb. Artikel med samme orkester efter gruppemægling, i Musikeren maj 2009: "Lad mægleren tage konflikten", klik her

"Jeg vidste slet ikke det havde gået dig sådan på. At det med NN dengang havde betydet så meget. Jeg vidste ikke at du så mig sådan..."
Brudstykker fra to søskende efter tre timers konfliktmægling

 

"Jeg er socialpædagog og har arbejdet med mennesker i 25 år. De sidste 15 år med psykiatriske problemstillinger, hovedsaligt med mennesker bosiddende i eget hjem.

Jeg har modtaget coaching fra Signe flere gange. Signe har med sin varme og præcise empati forstået at guide mig til at få et overblik og fokus på hvad problemfeltet var.
Signe kan med sin store viden og erfaring give en bred vifte af redskaber, som har været brugbare. Signe kan med sin fine evne til at reflektere hurtigt finde andre veje i processen, hvis jeg føler at jeg har været låst fast. Signe har for mig været en stor støtte og inspiration!"
Conny Holst, Støtte- og kontaktperson i et Socialcenter

 

"Jeg oplever Signe som en dygtig og professionel coach, med ro og overblik over situationen, der bliver arbejdet med. Coachingen er altid utrolig givende for mig, og jeg føler virkelig, at jeg får den hjælp jeg søger.

Som coach, formår Signe at finde frem til kernen i det enkelte arbejde, og jeg føler mig meget tryg ved den måde, der bliver taget hånd om situationen."
Jesper Hovedskou 

 

"Signe Saxe Jessen har fungeret som min coach i 2008, hvor vi har drøftet både personlige og arbejdsmæssige problemstillinger. Årsagen til at jeg har opsøgt coaching er, at livet i høj grad stiller store krav til evnen til at træffe de rette livsvalg. Det er derfor i mine øjne et stort etisk ansvar at coache, og jeg stiller høje krav til hvad en coach skal kunne.

Signe har til fulde levet op til mine forventninger om en tillidsvækkende, engageret og kyndig coach, og har allerede tidligt i forløbet givet mig relevante og konkrete redskaber og mål, som helt praktisk har hjulpet mig til at nå frem til de ting i livet, der driver mig i en positiv retning – til gavn for mig og min familie. Jeg kan derfor varmt anbefale Signe som coach og vejleder."
Anna Fasting

 

.."Det var en rigtig brugbar samtale, jeg fik virkelig det jeg havde brug for: nogle værktøjer og en meget personlig vurdering og en indlevende og respektfuld rådgivning, samt nogle gode spørgsmål som lagde op til reflektion. Det vil jeg gerne takke for..." 
S. Bergman

 

Kontakt

Se min profil her i netværket Levlykkeligt eller klik direkte til min hjemmeside:  www.goderelationer.dk

Signe Saxe Jessen, Cand.mag i filosofi
Konfliktmægler, Kognitiv coach og mindfulness træner

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Anbefaling af konfliktmægling og individuel konfliktcoaching. Læs mere