Alkoholmisbrug - Psykoterapeut i Roskilde

Blog forfatter

Det ene glas er ikke problemet - men når det bliver til en hel flaske. Måske dagligt. Du er et almindeligt menneske med job og familieliv, der bare drikker for meget.

Så har du et alkoholmisbrug, så få hjælp af psykoterapeut i Roskilde

”Jeg er ikke rigtig alkoholiker, for jeg er ikke en af dem der sidder på bænken”. I mine samtaler har jeg mødt mange mennesker der har udtalt denne sætning. De kan ikke genkende sig selv, som en med et alkoholmisbrug. De er ellers et helt almindeligt menneske med job og familieliv, de drikker bare lige lidt for meget. 

Nutidens samfund
I nutidens samfund stilles der høje krav, vedvarende præstation og konkurrence er konstant i spil. For flere medfører dette en øget usikkerhed og psykisk sårbarhed, som kan udvikle sig til depression, angst og stress, og for at holde presset kan der udvikles et misbrug som en form for selvmedicinering.

De voksne kan godt lide at drikke fordi, så synes de ikke, verden er, som den er.
Citat af tiårige Miki, fra bogen Børns tanker om alkohol. Udgivet af Blå Kors, Danmark. 

Misbrug
Jeg har mange års erfaring med at arbejde med misbrugere fra alle samfundslag. Helt almindelige mennesker der med stor skam møder op for at få hjælp i deres kamp for et liv, hvor alkoholen ikke længere er styrende. Fælles for de fleste af dem er, at de dybest set oplever sig fremmed i sig selv og kæmper med deres selvtillid og selvværd. Misbruget har store menneskelige, psykiske, fysiske og sociale konsekvenser. I samtalen er det ofte mennesker der deler om det dobbeltliv, de lever. Ingen kender til, at de efter arbejde sidder hjemme og drikker på grund af tristhed over deres levet liv. Misbruget er en hemmelighed, som måske italesættes og erkendes første gang i rummet med mig!

Psykoterapi i Roskilde
Har du et alkoholmisbrug og ønsker du at gøre noget ved det? Måske oplever du det for svært og grænseoverskridende at møde op til behandling i offentligt regi? Tænk hvis der er nogen du kender, som ser dig gå ind i bygningen? Måske er det tryggere for dig at arbejde med dit alkoholmisbrug i privat regi?

Min klinik – Coeur– ligger centralt i Roskilde. Du kan læse mere om mig og uforpigtende kontakte mig for at høre om min hjælp til dig på www.coeur.dk

Med gode tanker
Mie Sidenius Brøner

__________________________

Mie Sidenius Brøner
Eksamineret psykoterapeut MPF, hypnoterapeut og cand.soc.
https://www.coeur.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Alkoholmisbrug – få hjælp Psykoterapeut Roskilde. Læs mere