Mind Mentor og Nærværs coach Lone Steiness - Powerful Mind

Aktiv mindfulness med kreativt kursus i voksmaling - Encaustic Art - niveau I, Roskilde

04/10/2016 - 19:00

 

 

Kreativitet afstresser. Kreativitet lader op. Det er aktiv mindfulness. Prøv det med begynderkursus i voksmaling - Encaustic Art.

 

Voksmaling er hot! Det er sjovt! Det er vildt! Det er levende! Og det er ukendt for mange! Skal du prøve? Eller har du prøvet og har lyst til at udforske flere teknikker?

Der er noget for alle på dette kursus, hvor du kan skabe de skønneste billeder på en let og legende måde.

Tag vennen, veninden, mormor, datteren, svigerinden eller en helt anden under armen og nyd en inspirerende aften, hvor kreativ maling er i centrum. Og der er helt uden pensel! Men med varm voksfarve.

Dato: tirsdag den 4. oktober 2016
Tid: 19-22
Sted: Billedkunstner Lone Steiness, Lysalleen 11B, 4000 Roskilde
Pris: 397,- kr incl. alle materialer, udstyr og undervisning. Kaffe/the og snacks i pausen.

SKAL DU VÆRE MED, SÅ TILMELD DIG HER.

Det kræver ingen forudsætninger udover nysgerrighed. Alle kan være med! Vi arbejder med begynder og let øvet niveau.

Gammel teknik med nyt liv

Encaustikkens/voksmalingens historie går helt tilbage til tiden før Kristi fødsel, hvor græske kunstnere mestrede denne kunst. I dag har voksmaling fået fornyet interesse med nye redskaber og teknikker. Du kommer til at prøve at male voks med varmeplade, voksjern og vokspen. Redskaberne bruges til at smelte farve fra bivoksblokke til papir. Voksen opfører sig næsten som stearin – lige så snart det møder varme, bliver farven levende igen, mens den hurtig tørrer og bliver fast, når varmen forsvinder. Det gør voksmaling helt unikt, da al farve og billeder kan blive levende igen, igen og igen – modsat fx akryl og olie. Samtidig bliver det også et særligt udtryk med lag på lag. Når et voksværk er færdigt og tørt, kan det pudses med blød klud og farven bliver blank

Du kommer til at arbejde med forskellige illustrationer, effekter og kompositioner, marmorering af baggrund mm. Og du får naturligvis alle dine værker med hjem.

Hotplate basics for use with encaustic waxChaotic Abstract - an encaustic art project to help you learn the skills

At arbejde med voks

Jeg har arbejdet med voks siden 2011, hvor jeg pludseligt og uventet stødte på det i et galleri i Roskilde. Og jeg var solgt fra starten! Jeg er vild med det levende voks, de helt specielle effekter og hvordan lagene vokser frem. Jeg har prøvet en masse teknikker og undervist flere gange i voksmaling. Det skaber masser af begejstring. Se flere voksmalerier her. Jeg maler også med akryl og udstiller rundt omkring i Danmark. Følg mig også på Facebook, hvor jeg poster inspiration, kurser, udstillinger, videoer mm. www.lonesteiness.dk

__________________________

Lone Steiness
Mind Mentor & Nærværs coach
http://www.powerfulmind.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Aktiv mindfulness med kreativt kursus i voksmaling - Encaustic Art - niveau I, Roskilde