Aerial Yoga Uddannelse Juni 2018 København Ø

15/06/2018 - 08:30

Aerial Yoga Uddannelse

15.-18. juni 2018 - 7 timer dagligt

Aerial Yoga er en ny yogaform der bliver mere og mere udbredt, også i Danmark. Aerialyoga foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Stoffet man ligger i minder om det man bruger i cirkus, og Aerial Dance, men formet som en slags hængekøje, der gør at man ikke behøver at være cirkusartist for at dyrke Aerialyoga. Slyngen opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Den konstante udfordring af balancen gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, hænderne og overkroppen, samtidig med at man stimulerer sin rumlige sans. Aerialyoga har legende og akrobatiske elementer, men man kan også lave meget blid yin-agtig Aerial. Afspændingen til sidst er endnu en grund til at så mange elsker Aerial: slyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet kramme-vugge-fornemmelse.

Aerialyoga er således mange ting og bevæger sig i krydsfeltet mellem dans, akrobatik, træning og yoga. Vores tag på Aerialyoga her i Blå himmel Yoga er at slyngen først og fremmest er et nyt og banebrydende redskab som vi bruger til at lave yoga med. Vi beholder fordybelsen og kropskontakten som vi har i "rigtig" yoga, men tilsætter et element af leg, akrobatik og sjov. Uddannelsen foregår både som teori og praksis for at give dig helt konkrete redskaber til at undervise sikkert i Aerial Yoga.

På kurset vil du få:

 • En grundig, praktisk indføring i Aerialyoga og de mest brugte stillinger.
 • Manual med grundige instruktioner og billeder.
 • Indføring i sekvensering og flow.
 • Sikkerhed i undervisningen. Gruppeundervisning, open-level fifs, begyndertræning osv..
 • Yoga etik, etikette og pædagogik.
 • Flips, tricks og legende stillinger på brugerniveau.
 • Partneryoga og massage i slyngen.
 • Teori om det vestibulære system, spinal decompression og hvorfor det er godt at hænge på hovedet.
 • Sikkerhed og hvordan man binder og hænger en yogaslynge/ rigger et studie.
 • Styrketræning med slyngen, inspireret af TRX.
 • Blid yoga i slyngen, med slyngen tæt ved gulvet.

Forudsætninger: Kurset henvender sig primært til yogalærere, Pilates-, pole-, fitness-intruktører, samt udøvere af Aerial yoga og seriøse yogaelever. Da Aerialyoga ikke er særlig udbredt herhjemme kan det være svært at øve sig og tage timer i det, og det har vi fuld forståelse for. Hvis du ikke har mulighed for at tage timer i et studie, så anbefaler vi på det kraftigste at du køber en slynge og træner hjemme ud fra videoer på fx Youtube. Hvis du er tilmeldt uddannelsen får du 15% rabat på vores yogaslynger og vi sender forslag til gode videoer.

Hvis du er yogalærer og vant til at stå på hovedet tænker du måske at det her Aerial er ingen sag, men at dingle rundt med hovedet nedad gør en del mennesker (incl. yogalærere, poledansere osv.) søsyge i starten. En anden startvanskelighed er at det for mange gør ondt de steder på kroppen hvor man hænger i slyngen. I løbet af overraskende kort tid går både svimmelhed og ømfindtlighed dog over, men hvis du ikke er vant til slyngen overhovedet, vil 4 dage på fuld tid være en meget stor mundfuld.

Et par uger før kurset får du tilsendt et kompendium som du skal sætte noget tid af til at læse, og under kurset er der også lidt hjemmearbejde.

Sisse Siegumfeldt har levet af at undervise i yoga siden 2005. Hun har også en skummel fortid som cirkusprinsesse. Hun har desuden udgivet bøgerne "Yoga et kvarter om dage" (Gyldendal 2013) og  "Yoga for børn - og deres voksne" (Gyldendal 2015).

"Første gang jeg prøvede Aerial Yoga var det for at prøve det der nye gimmick med at man nu skulle lave yoga i en hængekøje. Jeg tænkte det nok ville blive sjovt, og havde på ingen måde forestillet mig at jeg ville ligge stortudende i slyngen i slutningen af timen. Aerial yoga er altså mere end bare sjovt, det er dybt og forløsende og trygt og ægte yoga. Jeg elsker det."

 

PRIS: 5500,- 

Inkluderer:

 • Fire dages undervisning på et lille hold
 • Manual (ca. 100 s. Originalt materiale og kompendie med artikler osv.)
 • Lukket Facebook-gruppe med kollegial sparring
 • Diplom

TIDER: Fredag, Søndag, Mandag: kl. 8.30 - 15.30 Lørdag: 11.00-18.00

STED: Blå Himmel Yoga - Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

TILMELDING: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse/uddannelse-aerial-yoga/

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om kurset er for dig, så tøv ikke med at skrive til os på sisse@sisseyoga.dk

 

 

 

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Aerial Yoga Uddannelse København Ø Blå Himmel Yoga Juni 2018