Blå himmel Yoga - yoga for børn og voksne

Aerial Yoga Uddannelse

29/06/2020 - 11:00

29.-30. juni  og  4.-5. juli 2020

- 7 timer dagligt

Aerial Yoga er en ny yogaform der bliver mere og mere udbredt, også i Danmark. Aerialyoga foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Stoffet man ligger i minder om det man bruger i cirkus, og Aerial Dance, men formet som en slags hængekøje, der gør at man ikke behøver at være cirkusartist for at dyrke Aerialyoga.

 

Slyngen opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Den konstante udfordring af balancen gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, hænderne og overkroppen, samtidig med at man stimulerer sin rumlige sans. Aerialyoga har legende og akrobatiske elementer, men man kan også lave meget blid Restorativ Aerial. Afspændingen til sidst er endnu en grund til at så mange elsker Aerial: slyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet kramme-vugge-fornemmelse.

 

Aerial yoga er således mange ting (og kaldes også AntiGravity, AeroYoga, Unnatta, etc.)og bevæger sig i krydsfeltet mellem dans, akrobatik, træning og yoga. Vores tag på Aerial yoga her i Blå himmel Yoga er  at slyngen først og fremmest er et nyt og banebrydende redskab som vi bruger til at lave yoga med. Vi beholder fordybelsen og kropskontakten som vi har i "rigtig" yoga, men tilsætter et element af leg, akrobatik og sjov. Uddannelsen foregår både som teori og praksis for at give dig helt konkrete redskaber til at undervise sikkert i Aerial Yoga.

  

PÅ UDDANNELSEN VIL DU FÅ:

- en grundig, praktisk indføring i Aerial yoga:

Lær at udføre og undervise alle de mest brugte stillinger.

100+ sider manual med grundige instruktioner og billeder (originalt materiale).

Samt flips, tricks og legende stillinger på brugerniveau.

Aerial conditioning: styrketræning med slyngen.

Blid yoga i slyngen, med slyngen tæt ved gulvet.

Partneryoga og massage i slyngen.

- teoretisk viden om de særlige fordele og udfordringer der er ved Aerial Yoga:

Indføring i sekvensering og flow.

Aerial yoga pædagogik og etik.

Hands-on adjustments.

Sikkerhed i undervisningen. Gruppeundervisning, open-level fifs, begyndere, osv.

Teori om det vestibulære system, og hvorfor det er godt at hænge på hovedet.

Praktisk anatomi.

Sikkerhed og hvordan man binder og hænger en yogaslynge/ rigger et studie.

Forudsætninger:

Kurset henvender sig til yogalærere, Pilates-, pole-, fitness-intruktører, dansere, samt seriøse yogaelever. Da Aerial yoga ikke er særlig udbredt herhjemme kan det være svært at øve sig og tage timer i det, og det har vi fuld forståelse for. Hvis du ikke har mulighed for at tage timer i et studie, så anbefaler vi på det kraftigste at du køber en slynge og træner hjemme ud fra videoer på fx Youtube. Hvis du er tilmeldt uddannelsen får du 5 aerialtimer her i Blå himmel, samt 10% rabat på vores yogaslynger og vi sender forslag til gode videoer.

 

Vi forventer med andre ord ikke at du er en ørn til Aerial Yoga, men at du har været igennem en vis tilvænning til slyngen. At dingle rundt med hovedet nedad gør nemlig en del mennesker (incl. yogalærere, poledansere osv.) søsyge i starten. En anden startvanskelighed er at det for mange gør ondt de steder på kroppen hvor man hænger i slyngen. I løbet af overraskende kort tid går både svimmelhed og ømfindtlighed dog over, men hvis du ikke er vant til slyngen overhovedet,  vil 4 dage på fuld tid være en meget stor mundfuld.

 

 

 

TILMELDING & mere info: https://www.blaahimmelyoga.dk/uddannelse-aerial-yoga/

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Aerial Yoga Uddannelse Blå himmel Yoga Østerbro Sisse Siegumfeldt Constanza Julio del Rio