Aerial og Hatha-retreat på Møn, 4. – 6. september 2020

04/09/2020 - 15:00

4. – 6. september 2020

Nyd sommeren med Hatha, Aerial Yoga og Meditation i vidunderlige omgivelser på smukke Møn. En weekend med fokus på genopladning, ny begyndelse, selvomsorg og lys i hjertet i det danske sommervejr. Kom helt ned i gear og find energi og glæde, med supersund mad, leg i slyngen og meditation i mørket.

 

Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge så meget vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen bliver svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og den først Aerial-time arbejder vi sammen i par, så alle kan vænne sig til slyngen i trygge rammer. Begyndere som øvede er velkomne.

Vi mediterer ifm. med hver yogatime og igen om aftenen før en nærende søvn i Mønstilheden. Meditationen er guidet hele vejen igennem, udfra enkle mindfulness-teknikker.

Midt på dagen er der mulighed for at vandre ved havet, se Møns klint eller bare slappe af. Møns Retreat Center er et stort tidligere plejehjem der nu har retreats, spirituelle festivaller og heling på programmet. Den store smukke bambussal har plads til at svinge sig i de fritliggende bjælker og naturen omkring stedet er smuk og stranden indenfor gåafstand. Der er masser af plads og mulighed for enkelt eller dobbeltværelse.

Møn byder på en række seværdigheder, hvor Møns Klint og Nyord nok er de største. Herudover er der mulighed for at prøve lokale aktiviteter som f.eks. ridning på islandske heste, besøg på vingård i nærheden og meget mere.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. Vi har egen kok, og deltagerne hjælper lidt til, med madlavning og rengøring.

Tilmelding og mere info: Blå Himmel YOGA - Aerial og Hatha-retreat på Møn

Møn retreat centerMøn

__________________________

Sisse Siegumfeldt, Yogalærer
mail: info@blaahimmelyoga.dk
http://www.blaahimmelyoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Aerial og Hatha-retreat på Møn i september