Parterapi-parterapeut.dk i København

Access Bars® kursus i København

14/03/2020 - 10:00
15/03/2020 - 10:00

Internationalt Access Bars® kursus

Krop, sind, psyke, sjæl, kærlighed og relationer

• Access Bars® certificering på en dag
• To Bars® behandlinger, manual og certifikat
• Værktøjer til personlig udvikling og forandring
• Videnskabelige beviser for effekt via forskning

• Den ultimative gave til dig og din partner
• Giv hinanden gratis Bars resten af live
• Afstressning, nærhed, klarhed og overskud
• Personlig og faglig udvikling for livet

Bestem selv datoen

Der oprettes løbende kurser efter tilmelding, så ring hvis datoen ikke passer og få indflydelse eller bliv skrevet op. Du kan i mellemtiden booke en behandling eller klikke her for at komme til et gratis introkursus.

Andet halvår 2019

Start efteråret op med et Access Bars kursus. Så har du resten af sensommeren, hvor du kan bytte Bars, arbejde med energierne, rense ud og skabe positiv forandring, lethed og glæde i dit liv! Så er du klar til vinterhalvåret og kan forebygge tristhed, stress, angst og depression. Hvordan bliver det endnu bedre end det? Passer datoen ikke så ring. Jeg afholder løbende Access Bars Certificerings Kurser, så snart at vi er nok til et hold.

Relationer, ærlighed og sundhed©

• Personlig udvikling, relationer, venskab, parforhold og kærlighed
• Sundhed, krop, heling, balance stress, angst og depression
• Kom alene, tag en ven eller din partner med og udvikl jer sammen
• For dig der søger værktøjer, kærlighed, heling, forandring og vækst
• Access bars reducerer stress, klarer hjernen og styrker relationerne

Bliv din egen behandler

Bliv din egen behandler, få en certificering og to behandlinger samt mulighed for personlig udvikling på en og samme dag. Access Bars® styrker både hjernen, sindet, sjælen, kroppen og relationerne. Kroppen rummer unikke ressourcer. Bliv bedre til at modtage. Både berøringen og relationen healer. Det udnyttes i Access Bars®, hvor du får enkle værktøjer til bevidsthed, visdom, kompetencer og udvikling. Yderligere er dette Access Bars® kursus som det eneste, særligt målrettet mod relationer samt dig der søger mere kærlighed, energi, power og forandring i dit liv. Kom hjem til dig selv og bliv dig selv. Styrk din kropsbevidsthed og spiritualitet. Bliv bedre til at træffe beslutninger. Kunne du tænke dig at lære, hvordan du med lethed kan skabe forandring, helhed og balance i dit eget og andre menneskers liv?

Tag en ven eller partner med

Du kan tage din partner med eller komme alene. Uanset hvad, så handler det om bevidsthed og relationer - til dig selv og omverdenen. Access Bars® starter med relationen til dig selv samt mere selvkærlighed, selvregulering, sundhed og velvære - med ease, joy and glory. Med din certificering i Access Bars® får du desuden adgang til mit netværk i the Access Bars Community, som er et stort internationalt fællesskab. Derudover holder jeg løbende bytte- og øveaftner, så du kan holde det vedlige og udvikle dig. Hvad ellers kan jeg bidrage med for, at du kan realisere dine mål og drømme?

Sundhed, energi og livsglæde

Access Bars har hjulpet mange til velvære, heling, sundhed, energi og livsglæde. Som noget nyt kan du og din partner nu helt gratis også få foretaget en elektronisk kropsscanning på selve kurset. Og hvis I går ind på min hjemmeside Parterapi-parterapeut.dk kan I også downloade en gratis parforholdstest.

Gratis introkursus til Access Bars

Kig forbi til en gratis infoaften omkring Access Bars Kursus Certificeringen.

 

KORT OM ACCESS BARS

Access Consciousness Bars® er en blid og energetisk aktivering af 32 punkter på hovedet. En enkel og behagelig behandlingsteknik, der afbalancerer hjernens energibølger på samme måde som ved fx meditation - også selvom du ikke kan meditere. Hvordan bliver det endnu bedre end det?

Alle kan give og modtage en Access Bars® behandling. Faktisk handler Access Bars® om at modtage uden at skulle præstere - ligesom det er helt uanstrengt at give en behandling. Du kan blot modtage Bars samtidig med at du udvikler mildhed, taknemmelighed og potentiale. Hvordan vil det være at kunne modtage uden at yde samt blot at nyde og åbne op for flere muligheder i livet?

Access Bars® giver de fleste kropskontakt, ro, afslapning, lethed, energi, glæde, overskud og bedre nattesøvn. Desuden styrker Bars® nærhed, relationer, bevidsthed, fokus, koncentration, kreativitet og præstation. Kunne du tænke dig det?

Derudover afhjælper Bars® bl.a. uro, tankemylder, spændinger, stress, tinnitus, hudproblemer, afhængigheder, alkohol, sukker, vægtregulering, eksamensangst og diagnoser som PTSD, ADHD, OCD m.v. Seneste forskning påviser desuden en stærkt forbedret hjernefunktion (brain cohesion), åbning af kronechakraet og justering af chakraenergierne - hvis du altså er spirituelt interesseret. Er det ren videnskab … eller spiritualitet? Det er desuden videnskabeligt bevist at Access Bars® kan reducere stress, angst og depression med over 80%. Hvad ellers er muligt?

 

INGEN HOKUS POKUS

Alle kan altså lære Access Bars. Det er utroligt enkelt, let og ligetil. Basalt set er det et trykknapsystem. Du trykker let på nogle punkter på hoved og det er det. Så giver modtagerne slip på og åbner op for det de har brug for, for at skabe den forandring de ønsker. Du behøver altså hverken at være healer eller spirituel. Det sker af sig selv. Du behøver ikke en gang at tro på det. Det var sådan jeg selv startede. Og alligevel virkede det!

 

FORUDSÆTNINGER FOR AT LÆRE ACCESS BARS

Alle kan lære Access Bars®
Alle kan modtage en Access Bars® behandling
Det kræver ingen forudsætninger

 

KURSUSINDHOLD

• En kort gennemgang af Access Consciousness®
• Se instruktionsvideo med Gary Douglas og Dain Heer
• 6 timers effektiv undervisning, instruktion og hands-on
• En praktisk beskrivende og forklarende manual
• En A4 oversigt med alle Bars-punkterne
• Modtag selv to Bars® behandlinger og få det godt
• Give to Bars® behandlinger og få erfaring
• Diplom der dokumenterer din certificering

 

EFTER DIN BARS CERTIFICERING KAN DU

• Kalde dig Access Bars® Practitioner
• Give behandlinger til familie, venner, klienter m.f.
• Deltage på Bars® bytteaftner, kurser m.v.
• Foretage gratis privatbytte hjemme

 

GODKENDT SOM KROPSTERAPI

Access Bars® er en del af Access Consciousness® og godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage i USA og The International Institute for Complementary Therapists (IICT).

 

UNDERVISEREN

Jeg hedder Kasper, er fra 1966 og har over 30 års professionel erfaring med personlig udvikling - undervisning, proces, pædagogik, psykologi, meditation og praktisk spiritualitet. Min uddannelse omfatter fx Cert. Access Bars® Facilitator, Udd. Voksenpædagogikum i undervisning, Cert. Coach og Exam. Psykoterapeut, Cert. Familie- og parterapeut. Læs mere om mig på: https://parterapi-parterapeut.dk/

 

MØD UNDERVISEREN

Klik her og se video med psykoterapeut Kasper Larsen 

 

LÆS MERE OM BARS KURSUS

Klik her og læs mere om Access Bars Kursus Certificering 

 

LÆS MERE OM ACCESS BARS

Klik her og læs mere om Access Bars®, forskning, evidens og hvordan Access kan heale og udvikle dig og dine relationer. 

 

PRAKTISK INFO

Tid: Kl. 10:00-1800.
Sted: Overskousvej 7, st. th. 2500 Valby.
Transport: 150 m. fra Valby Station og P-zone 3000.
Forplejning: Medbring frokost, der er drikkelse og snacks i løbet af dagen.
Undervisningssprog: Dansk og/eller engelsk, tilpasset deltagerne.
Materialer: På engelsk, da kurset er internationalt.
Betaling: Mobilepay myshop, mobilepay-nummer tilgår ved tilmelding.
Pris: Kr. 2.250 for private.
Tilmelding: Pr. bindende registrering og betaling.
Kontakt: Ring til mig på 61661900.

Der har som altid allerede været stor søgning til kurset. Hvis det overtegnes, finder vi straks en ny dato til et opfølgende kursus. Glæder mig til at se dig!

 

EKSTRA

Som du sikkert allerede har fået indtryk af, så går jeg ind for sundhed. Sund psyke, krop, sjæl og relationer. På kurset er der derfor som ovenfor, mulighed for en elektronisk kropscanning. Og tager du din partner med kan du ligeledes som ovenfor, downloade en gratis parforholdstest fra min hjemmeside. Derudover afholder jeg løbende div. Access Consciousness kurser, Clearing nights samt Bars bytte- og øveaftner.

Hvad ellers kunne du ønske dig? En individuel konsultation bestående af psykoterapi, facilitering, clearings, access bars, bodyprocesser og en energishake? Eller en konsultation inkl. en Access Energetic Facelift behandling og efterfølgende en lækker ansigtsbehandling, som er fyldt med vitaminer og har klinisk dokumentation at give huden fugt, glød og glathed?

 

Varmeste hilsner

MBA Kasper T. Larsen
Access Bars Facilitator
Access Facelift Practitioner
Access Body Process Practitioner

Psykoterapi, parterapi og coaching
Parterapi-parterapeut.dk 

#BarsCertificering #BarsKursus
#AccessBarsKursus #AccessBarsCertificering
#AccessBarsKursusCertificering #AccessBarsCertificeringKursus

__________________________

Yogalærer, coach og psykoterapeut Kasper T. Larsen, MBA
Access Bars, Yogaterapi, Psykoterapi, Parterapi og Sexologi
Alkoholbehandling og terapi til Voksne børn af alkoholikere
Læs mere https://parterapi-parterapeut.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Access Bars® kursus og certificering i København