Hvorfor udstille sig selv og sin familie på TV?

Hvorfor udstille sig selv og sin familie på TV? (PS de søde mennesker jeg står sammen med på billedet, er min "byttefamilie", den dejlige familie Hjerrild fra Sorø).

Det spørgsmål var der mange der stillede mig imens processen om deltagelse i et TV2´eksperiment  stod på i efteråret 2010. ”Er du klar over at de (TV2) kan vælge at vise dig som en dum gimpe”? ”Jeg kender nogen der deltog i et program om familier og DE fik hademails efter at have deltaget”.  ”Man kan jo bare snyde helt vildt og vise en rigtig god side af sig selv og så er det jo ikke realityTV”. Listen var LANG med alle de muligheder der var for hvorfor foilk synes at jeg ikke skulle deltage i ”Ugen hvor kvinderne byttede mænd”. Og jeg fandt selv på nogen af årsagerne, F.eks: ”tænk hvis folk synes jeg er en dårlig mor, at jeg rejser fra min datter i 8 dage”. Tænk hvis jeg ser tyk ud og grim ud eller folk ikke kan lide mig”. Masser afligegyldige irrationelle og nogle mere gyldige og rationelle årsager til at bruge tiden på noget andet end at være medspiller i endnu et populært realityshow (det havde næsten 1 million seere bare på første show). Men jeg har en drivkraft i mig der handler om at ville være med til at vende (fjernsyns)verdenen om fra at være ”fordømmende” til at forholde sig nysgerrigt til hinanden og hinandens måder at leve på. Og hvem er jeg hvis jeg ikke selv tør vise hvordan JEG vælger at lever at leve mit liv med min familie.

Det er naturligvis ikke muligt på en uge under mere eller mindre ”kunstige forhold” at vise helt i dybden hverken hvem jeg eller vi (min familie) er, men jeg tænker at livsværdierne MÅ skinne igennem. Hvilket jeg synes er lykkes meget godt i udsendelserne.  Og det må jo også godt være lidt sjovt og kantet, så naturligvis lavede vi også lidt sjov. Selvom scenen med ”kalvejagt” nu er sand nok. Naturligvis var jeg klar over at fotografen optog, så HELT naturligt er det ikke. Men de høje hæle  HAVDE jeg på, og nej jeg havde nok ikke in real life taget højehæle på i stalde. På den anden side, jeg er ”Fru Stilet hæl” så man skal aldrig sige aldrig, jeg har haft høje hæle på ”værre steder” end i en stald ;-) UDEN kamera. Hvis du ikke har set det endnu kan du finde det på Sputnik: ”Ugen hvor kvinderne byttede mænd”.

Mission ”FEEL GOOD”s første skridt er fuldført.

Jeg har fået MANGE emails og tlfopkald med de sødeste kommentarer. Alt lige fra piger der skriver de ville ønske at jeg var deres mor, de er vilde med mind hund, min datter er den smukkeste lille pige de har set,  til mænd der synes jeg er sexet, kvinder der roser mig for min indstilling til alt lige fra livet over manicure til Gylleskubberi ;-) Og så et par enkelte der synes det er synd at jeg ikke får lov at ”folde mig ud” som den jeg virkelig er (hvor de ved det fra ved jeg ikk eJ og siger jeg skulle have mit eget show på TV2 om hverdagsspiritualitet , medmenneskelig kærlighed, kvindelighed oma. Det får jeg helt sikkert når tiden er rigtig J Timing is everything. Et par stykker har også spurgt om jeg ikke skal meldes til Vild med dans. Alt i alt, super dejlige udtalelser. Jeg er dybt imponeret og meget meget taknemmelig. For med SÅ mange søde mails bare til mig alene (alle de andre deltagere har også modtaget super djelige mails), så betyder det at TV2 leverede varen. De udtrykte inden start at programmet ville blive et ”Feelgood-program” og det er lige nøjagtig DET det er blevet. Selv de udtalelser fra folk til mig om at ”det var synd at jeg nedladede mig til at være med i realityshow” var super kontruktive og sagde at årsagen var at de godt ville se og høre noget mere til mine livshldninger og lære noget af mig. SÅ missionen er fuldført indtil videre. Jeg oplever som at have været og er med til at rokke ved forestillinger om folk ligner måske noget helt andet end de er. Jeg kom med mit leopardtørklæde, ny-mani-/pedicureret, store solbriller og 14 cm høje hæle direkte fra Miami men mit hjerte rummer en dyb naturlighed der går forud for noget andet. Jeg ”leger” bare i livet og jeg ELSKER DET. Det er der mange andre mennesker der også gør. Uanset om de ”leger” med tørklæder, piercinger, kronragede hoveder, om de er født rød, gule, sort, hvide eller brune, leger med tøj (eller mangel på samme) o.s.v. Vi har alle en overflade og vi har også ALLE et hav af uudforskede medmenneskelige sider nedenunder. Lad os hylde forskellighederne, nedbryde fordommene og NYDE at have mulighed for at lære af hinanden. Nogle gange igennem Braincandy Realityshows, så længe kategorien er : FEEL GOOD.

Kærlige hilsner
Christina Jørgensen

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Udstille sig selv og sin familie på TV. Læs mere