Psykoterapeut Bredgade Kbh K Anne-Dorte Wæver

Forandring for livet

Blog forfatter

Forandring for livet

For dig der har brug for at kunne føle dig mere robust og kunne skære igennem og stå ude i verden som DIG!

Stress, udbrændthed, ensomhedsfølelse, angst eller forvirring kan være nogle af de følelser, du går rundt med.

Læs mere om forløbet her: https://annedortewaever.dk/terapeutiske-forloeb/

Du har måske oven i købet oplevet, at nogle af disse følelser, har været din ubarmhjertelige følgesvend i mange år – men negligeret følelserne og tænkt, at det ”bare” er dig, der skal tage dig sammen.

Det er det absolut ikke - der er en årsag til, at du har det sådan. Dine følelser vil fortælle dig noget.

Derfor har jeg besluttet at lave et forløb specielt til dig.

Jeg vil hjælpe dig med at få øje på, hvem du i virkeligheden er, – hvad dit temperament indeholder, så du kan anerkende, det er sådan, DU er som menneske. Få tingene skilt lidt ad, så du på den måde, kan begynde at gøre brug af de erfaringer, du har fået med dig på godt og ondt, - det som livet har givet dig.

Jeg støtter og følger dig i en periode af dit liv, så du undgår overspringshandlinger og undvigelser – også når det ikke er så sjovt!

Men jeg er der hele tiden – lige ved siden af dig.

”Forandring for livet – vær den du er!”

Måske er du bare helt klar til at gå i gang, så er du velkommen til at booke tid her: http://web-booking.dk/websites/waever/booking

  • Har du brug for at kunne tackle en konkret situation bedre
  • Føler du dig udbrændt, træt, ensom eller rodløs?
  • Hvilke mønstre (positive og negative) har din historie skabt?
  • Mangler du at kunne mærke dig selv i dit hverdagsliv?
  • Kroppen er en sladrehank – hvad forsøger den at fortælle dig?  

Når mange af os støder på barrierer eller ikke kommer videre, selvom vi måske godt ved, hvad det handler om, så kan få terapeutiske samtaler, måske være dét der skal til, for at skubbe dit liv et skridt videre i den rigtige retning.

Det handler om at finde en balance mellem det man tænker, det man føler og den måde man handler på. Dét er et helhedsorienteret menneske syn. Jeg hjælper dig trygt igennem en proces, hvor du bliver bevidst om dine følelser og lærer at sætte de grænser, du måske aldrig sådan rigtigt har turde sætte før. Derigennem får du mod og energi til at handle, så du kan skabe det liv, der giver mening for dig og gør dig glad.

Igennem samtaleterapien vil du kunne dykke ned i dine udfordringer, fyldt af AHA-oplevelser og spørgsmål, du ikke lige havde tænkt på, at stille dig selv.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at ændre de situationer, hvor dine mønstre og vanetænkning forhindrer dig i at handle i overensstemmelse med din indre fornemmelse og styrke.

Du er ikke alene – jeg er der hele tiden – lige ved siden af dig.

Hvad er samtaleterapi hos Anne-Dorte.

Når det vi viser i den ydre verden ikke stemmer overens med det vi mærker i vores indre, opstår en ”mislyd” der kommer til at fylde mere og mere.

Længslen efter at finde ”hjem” og finde ind til det, vi virkelig går og søger efter; AT GØRE OG VÆRE – vokser sig større og større. Vi mærker et hul i maven, utilfredshed, ked af det eller vrede – men ofte ved vi ikke, hvordan vi skal tage fat, eller også tør vi ganske simpelthen ikke.

Når vi tør være den, vi er, med det temperament og de kompetencer vi har med os, sammen med vores livshistorie, (som er den erfarings kompetence, vi skal bruge), – først da bliver vi stærke, robuste, glade mennesker der gror i ro og på den måde, det er tiltænkt os hver især.

Vær ikke nervøs eller ængstelig for at tage fat, for tro mig – jeg har ALDRIG nogen sinde hørt om nogen, der har fortrudt arbejdet med at finde ”hjem” – tværtimod – så er det mere, ”hvrfor gjorde jeg det ikke noget før?”

Læs mere her: https://annedortewaever.dk/samtale-terapi/forandring-for-livet/

Spørgsmål eller tvivl?

Så ring eller skriv til Anne-Dorte Wæver på:
Telefon: 2728 7335
Mail: adw@annedortewaever.dk

 

__________________________

Anne-Dorte Wæver, psykoterapeut Frederiksberg
Læs mere på www.annedortewaever.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Stress, angst, ensomhed - få hjælp her