Stress, stress og atter stress

Stress, stress og atter stress. Vi er stresset og mange har en opfattelse af hvad det er og hvad det gør ved mig.

Læs mere her: levlykkeligt.dk stress forklaring


Vi puttes i kasser og mange har meninger om hvad stress er og hvad kvalificeret stress er. Min pointe er at vi ikke ved noget som helst. Bo Netterstrøm, en af Danmarks førenden stress eksperter, Læge indehavere af stressklinik mv, fik selv stress. Hvis selv eksperter får stress,hvad ska vi så med alle de gode råd og ideer der kommer til os fra den kant. Du er. Stresset måske, Det er jo bare et ord, som skal forsøge at dække over en tilstand. Måske vi skal passe på ikke at behandle ordet, og glemme mennesket bag ordet. Hvis du ved hvad der stresser dig, så kan du starte der med at gøre noget ved det i livet, der ikke gør dig godt. Hvis du har behandlingskrævende stresstilstand, så er det almindelige lægesystem selvfølgelig godt, husk dog at Læge Netterstrøm selv fik stress.

Den eneste der kan gøre noget ved situatioenen, er dig selv. Jeg ved godt at det er nemt at bære andres byrder. Men fordi at man har fået stress kvalificerer det ikke nødvendigvis een til at hjælpe andre med at ikke begå den fejl man selv begik. Men måske gør det. Vi ved det ikke. Vi ved ikke noget.

Læs mere her: levlykkeligt.dk stress forklaring

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Nej, balancekonceptet virker, hvis du overholder det 24 timer i døgnet, og du levede i din egen lille verden. Men at forsøge at holde dig selv og din egen lille verden i balance bliver lettere, hvis du har en viden om, hvordan man holder balancen. Det kan du lære af andre. I spørgsmålet om stress er du din egen lykkes smed. med venlig hilsen Steen
Stress, stress og atter stress. Læs mere