Positive tanker er den største illusion

At skulle tænke positivt. At tvinge positive bekræftelser ind i strømmen af tanker om alt, er enormt krævende arbejde. Jo længere nede i dybet du er, des svære og mere fortvivlende er det. Det kan nærmest gøre dig vanvittig.

Er du længere oppe bliver det nemmere, men som en besættelse, som når du skal skynde dig at gøre rent. Du spyr de positive tanker ud, mens du er besluttet, bitter eller ked af det.

For det du rækker ud efter, når du sjældent. Du strækker dig alt det du kan, men det er som om det flytter sig, og forbliver ude i fremtiden. I stedet for at krybe ind i nutiden. Som en ærbar kat, der kommer fint spankulerende.

Den største myte inden for manifestering er, at du skal tænke dig til den virkelighed, du ønsker. I sin essens er manifestering loven om tiltrækning, at lige tiltrækker lige, hvilket betyder, at det du sender ud, det får du tilbage.

Men dine bevidste tanker udgør kun 5% af din indsats, hvorimod din underbevidsthed, med dens gamle rutiner og mønstre, udgør 95%. Det er fordi at underbevidstheden er fantastisk hurtig til at bearbejde informationer. Den lagrer en masse ting, som du slet ikke er bevidst om. Alt det du har lagret det sender du ud.

Bevidstheden er så meget langsommere og her gemmer sig kun relativt få informationer, herunder dine positive tanker.

Det betyder, at manifestering ved hjælp af tanker er enormt ineffektivt, og i et stort omfang kun tiltrækker mere af status quo, og meget lidt af det du prøver at manifestere gennem dine positive tanker.  

I den spirituelle manifesteringsverden står bogen ”The secret” af Rhonda Byrne som bibelen over dem alle. Den fokuserer på tanker som måden at manifestere på. Derfor er det også den måde at manifestere på som går igen mange steder. Jeg har selv brugt den i mange år, med resultater til følge, der slet ikke matchede den store indsats, jeg lagde for dagen.

Heldigvis kan du bruge sproget på en meget mere enkel og virkningsfuld måde sammen med dine følelser, til let og effektivt at kunne manifestere det du ved du vil have, og det du har svært ved at sætte ord på.  

__________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Positive tanker er den største illusion. Læs mere.