Stress Kurser og Arbejdsglæde Psykolog Johnny Schultz

Personlig gennemslagskraft. 2 dags kursus i Rungsted

09/03/2020 - 09:00

Personlig gennemslagskraft – indre styrke - ydre ro

Sådan opnår du større trivsel, harmoni og livsglæde

Har du behov for at styrke din evne til ”at brænde igennem” så du bliver hørt, forstået og respekteret?

Så giver dette kursus dig en række konkrete metoder, som du kan anvende i både dit privatliv og arbejdsliv. På kurset lærer du at mestre en række konkrete kommunikations-teknikker og metoder, der styrker din evne til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer, hvor du udsættes for følelsesmæssigt pres. Du lærer samtidig, hvordan du skal styrke dit mentale overskud, som ruster dig til at tackle nye og overraskende situationer på en værdig og respektfuld måde.

Eksempler på temaer der indgår på kurset:

 • Personlighedspsykologi:
  Kort om samspillet mellem arv og miljø. Hvorfor er du blevet til den person  du er? Hvis du er medlem af flinkeskolen, hvordan skal du så melde dig ud?
 • Hvordan lærer du at sige fra over for din egen indre tyran? Hvilke forskelle  og sammenhænge er der mellem selvværd og selvtillid? Hvilke konkrete metoder skal du anvende for at styrke dit selvværd og din selvtillid?
 • Kommunikationsteori:                                                                             Metoder til at skabe overensstemmelse mellem dine ord og dit kropssprog, så du fremstår sikker, kompetent og troværdig.
 • Træningsøvelser i situationsbestemt kommunikation: Hvordan tackler du dominerende personer, der taler konstant og afbryder konstant?
 • Hvad forstås ved aggressionshæmmende kommunikation og hvordan skal  du praktisere den? 
 • Positiv selvprogrammering:                                                                        
  Hvad forstås ved begrebet affirmationer? Hvordan kan du styrke dig selv mentalt? Om metoder til at bevare roen, selvkontrollen og overblikket, når du udsættes for pres.
 • Hvordan styrkes troen på succes, og hvordan reduceres frygten for fiasko? Om tro på succes eller frygt for fiasko som selvopfyldende profeti.

Undervisningsform
Kurset veksler mellem korte teoretiske oplæg, gruppearbejde og diskussion baseret på deltagernes egne erfaringer. Der indgår træningsøvelser med efterfølgende feedback på din verbale og nonverbale kommunikationsstil. Bemærk venligst at træningsøvelserne er et tilbud til kursisterne og ikke et krav!

Sted: Sophienberg Slot i Rungsted

Dato. 9. – 10. marts 2020.

Underviser: Johnny Schultz er Psykolog og forsker med speciale i stress og Arbejdspsykologi, og direktør i StressManagement. 

Læs mere om kursets indhold på Stressmanagements hjemmeside lige her: http://www.stressmanagement.dk/aabne-kurser/gennemslagskraft-og-mental-styrke.aspx

 

__________________________

StressCoach og Psykolog Johnny Schultz
Læs mere om stress kurser, trivsel og arbejdsglæde
http://www.stressnet.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Personlig gennemslagskraft. Indre styrke og ydre ro. 2 dags kursus Rungsted. Læs mere