Til mænd: Kvindens lyst og glæde. 5 must know til manden

Sådan bevarer en mand sin kvindes glæde, anerkendelse og lyst til intimitet

- 5 must know til manden, hvis han vil undgå at vække det værste i hans kvinde 

”Tina var frustreret og pinagtigt splittet indeni.

På den ene side havde hun så meget lyst til, og brug for, at føle kemien mellem hende og hendes mand igen, både i deres connection, i energien mellem dem og sexuelt.

På den anden side følte hun sig drænende opfyldt af alt for mange mørke følelser af modstand og mangel på respekt for ham.

Hun savnede også at mærke den varme følelse af, at han viste interesse i hende, og i hendes oplevelser og følelser i deres forhold

Det føltes som en umulig opgave at komme tilbage i hendes feminine juicyness og glæde i forholdet. Og endnu mere vanskeligt at lukke hendes sex lystne sirene ud, og have lyst til ham….igen. Vise ham lyst.

Hun sukkede.

Nogle gange spekulerede hun over, om han var klar over den indre kamp, der ofte udspillede sig i hende. Det strejfede også ofte hendes tanker, om der overhovedet var noget hun kunne gøre, der kunne mindske modstanden i hende. Tage trangen til at være afvisende og nærig med hendes ømhed, væk

Noget som kunne hjælpe hende til at genfinde gnist og lyst mellem dem, uden at det kun var hende, der skulle ændre sig og udvise ”rette handling”.

En magisk kur, der giver mig ægte lyst til at værdsætte ham og stole på ham igen, efterlyses, tænkte hun”.

NÅR EN KVINDES MODSTAND OVERFOR OG AFVISNING AF HENDES PARTNER, BLIVER EN MUR I PARFORHOLDET  

Og en kilde til afstand og fjendtlighed i kærligheden.

Lad mig starte med at sige, at den her tilstand ofte opleves voldsomt pinagtig i en kvinde. Formentlig meget mere pinagtig, end den opleves af manden.

Fordi kvinden, sammen med savnet efter connection. Savnet efter at blive mødt med forståelse og støtte, også ofte kæmper med følelser af frygt, skam og selvnedgørelse.

Hvad gør jeg forkert?

Hvorfor kan jeg ikke være glad og normal

Hvorfor skal jeg absolut være kilde til så mange problemer i mellem os 

Svidende tanker, der intenst farer gennem hovedet på hende, mange gange om dagen

Tanker som disse, slukker en kvinde. Slukker hendes lys, hendes lyst, hendes selvtillid og hendes oprigtighed ift. at gøre det rigtige overfor manden

DENNE BLOG ER MEST TIL MANDEN.

Hvis du er mand, og har et ønske om at vække og bevare din kvindes respekt, kærlighed og tiltrækning, så er denne blog til dig.

Mit gæt er, at din kvinde faktisk forsøger at gøre rigtig mange ting i hverdagen, for at gøre jeres forhold godt. For at være en god partner. For at gøre dig glad. For jeg ved, at rigtig mange kvinder gør.

Måske du ikke bemærker det. Måske hun ikke gør det rigtige. Måske du også har lukket af for hendes forsøg.

Det kan udmærket være tilfældet, og det respekterer jeg. Kvindens ”rigtige” kommunikation til manden, er tit problematisk i parforholdet, og årsag til din modstand og manglende lyst til at gøre det rigtige.

Lige nu, vil jeg kigge på de ting, du måske ikke gør (som mand), eller aldrig har gjort – de udeblevne handlinger, som måske er årsagen til, at din kvinde har lukket af, barrikaderet sig mod dig og er blevet u-glad 

HVOR KOMMER DET FRA – ALT DENNE MODSTAND, AFVISNING OG FØLELSESMÆSSIG LUKKETHED?

En kvinde er en kvinde. Hun er ikke en mand. Det betyder bl.a. at hele hendes operativsystem i denne verden og overfor dig, baserer sig på følelser. Ikke på tanker, ikke på handling, ikke på at bide tænderne sammen, og lukke ned for følelserne.

Det betyder, at hun reagerer følelsesmæssigt på sin partner hele tiden. 100 (eller 1000) gange i løbet af en dag. Stort set hver gang hun og hendes partner interagerer.

En mand kan vise respekt og forståelse ved at anerkende, at sådan er det.

Og at det er en stor årsag til, at hun går kold - hun ophober for mange negative følelser overfor sin partner, fordi hun ikke mødes som kvinde. 

Negative følelser opstår i kvinden, når:

- Hun gøres forkert

- Hun ikke kan få rum og accept til at fortælle, hvordan hun påvirkes i relationen (uden at hun opfattes som besværlig, sur eller needy).

- Hun fortælles, at hun burde føle eller tænke noget andet, end hun gør

- Hun ikke får hjælp til det, hun beder om, eller har brug for – eller får en masse gode råd, som hun ikke har bedt om, og som ikke adresserer hendes følelsesmæssige oplevelse

- Hun degraderes til et objekt. Et sex-objekt, et husholdningsobjekt eller et nice to have objekt, som dækker nogle mindre noble behov hos en partner

- Hun ikke kan få lov at være sig selv, og få tid til at komme tilbage til indre ro og feminin væren

Inkl. at have tid til sig selv/vælge, hvad hun bruger sin tid til, og hvornår

5 TING, DU MÅSKE MANGLER AT GIVE HENDE:

Nobel adfærd fra en mand, som bevarer hans kvindes lyst, respekt og glæde:

1) Sig undskyld, hvis du har såret hende eller hendes følelser – eller vist disrespekt

2) Vær ærlig omkring dit ”formål” med hende: er du 100% indstillet på og comittet til at gøre både dig og hende tilfredse, mødte og trygge i relationen (og lægge den krævede indsats for dagen, inkl at få styr på personlige issues, du projicerer over på hende?)….eller er du ikke.

Fortæl hende, hvor du står -  og hvis du er comitted til jer, så spørg hende, om hun har nogle særlige ”kærlighedssår”, som du kan hjælpe hende med at få helet og forløst.

3) Lyt til hende, når og hvis hun fortæller om, hvad der er svært for hende i jeres relation. Lyt uden at afbryde, forklare, give råd eller zoome ud. Du kan evt spørge: Hvordan hjælpe jeg dig bedst lige nu?

4) Vælg hende til, bl.a. gennem dine valg og handlinger. Behandl hende som en kvinde. Se afsnittet ovenfor – og sæt dig evt. ind i en kvindes verden/den feminine energi. 

5) Spørg hende, hvordan du kan bidrage til, at hun kan bevare sin åbenhed, glæde, respekt og feminine flow

- you might be surpised

Go for it

Kh Helena 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Til mænd: Kvindens lyst og glæde. Læs med her