Rådgivning til selvstændige Aarhus

6 ugers business boostende forløb for selvstændige coaches, terapeuter, rådgivere og behandlere!

05/09/2018 - 13:00

Noget af det bedste, vi kan opleve som selvstændige, er at leve af en business som er unik, så vi ikke hele tiden føler os i konkurrence med en masse andre. En business som er autentisk og som derfor afspejler dem, vi er. Og en business som er kundetiltrækkende, så vi kan leve af det, vi brænder for, og opnå den indtjening, der matcher vores behov.

 

Det er derfor, jeg har skabt onlineforløbet Min UNIKKE Business, som starter op på onsdag d. 5 september. Hvor vi de næste 6 uger arbejder os, trin for trin, hen imod det mest fantastiske, unikke, kundetiltrækkende fundament for DIN forretning.

 

 MUB abnner.jpeg 

 

På forløbet arbejder vi sammen på at få din business til at sidde lige i skabet, så du skiller dig ud fra alle konkurrenterne på markedet og får helt styr på:

 • Hvad der gør dig unik
 • Hvad der er din ekspertise
 • Hvad du sælger
 • Hvordan du gør det attraktivt for kunderne
 • Hvordan du forklarer det
 • Hvem der er de ideelle kunder for dig
 • Hvordan du formår at tiltrække dem

(Psst, læste du det? Det er det, ALT andet i din forretning afhænger af! Uden det ingen troværdighed, kundetiltrækning, synlighed og indtjening, men masser af nytteløst arbejde, forvirring, frustration og handlingslammelse. Det er ikke bare for sjov, jeg har skabt dette forløb, men fordi det er derfor, så mange selvstændige er udfordrede på deres indtjening!).

 

Og - hold nu fast:

Du får som deltager på onlineforløbet en GRATIS billet (ja, den er god nok!) til den store weekend-workshop, jeg afholder i Århus d. 27-28. oktober og igen i København d. 24-25. november. Hvor vi skal arbejde med markedsføringen af den helt unikke busines, du har fået skabt på onlineforløbet.  

For når dit fundament er på plads, er næste skridt at synliggøre din forretning på den bedste, mest virksomme måde, som tager afsæt i din UNIKKE business, som du fylder ned i den effektive salgstragt, som jeg giver dig opskriften på på workshoppen. Det er den opskrift, jeg selv følger hver eneste gang, jeg skal markedsføre et nyt forløb, et kursus eller et onlineprodukt. For jeg siger dig, opskriften virker - men KUN hver gang!

Jeg har kun 20 pladser på hver workshop, så vil du gerne have den med oveni forløbet (du betaler kun 200 kr. i 'mød-frem' gebyr, så jeg kan sikre mig, at de tilmeldte rent faktisk har tænkt sig at møde op), så tilmeld dig forløbet inden alt for længe.

 

På workshoppen arbejder vi med salgstragtens 5 trin: 

1. trin: Synliggørelse --->

2. trin: Relationsskabelse --->

3. trin: Demonstration af din viden --->

4. trin: Transformationsskabelse --->

5. trin: Salget af dine ydelser til dine idealkunder, som nu bare ved, at det er dig, der er den udbyder, de skal vælge.

 

På onlineforløbet er jeg ved din side hele vejen, vi mødes på webinarerne hver onsdag (eller du hører dem, når det passer dig), og du kan stille alle de spørgsmål, du vil undervejs. Jeg guider dig igennem processen uge for uge ved hjælp af mine unikke skabeloner og meget konkrete undervisning.

På workshoppen kan du møde dine medkursister og mig, og få live sparring på din proces og dine udfordringer, så du kan gå ud i verden med en helt ny business og glæde dig til dit fremtidige liv som selvstændig med en praksis, der tiltrækker alle de rigtige kunder, som du er eminent til at hjælpe, og som du nyder at arbejde med.

  

Du kan læse meget mere om forløbet HER

 

MUB abnner.jpeg

 

Har du spørgsmål, så send mig endelig en mail på majken@boostdinbusiness.dk eller giv mig et ring på tlf. 24660401.

Jeg vil altid gerne snakke med dig!

  

Lad mig lige læse lidt mere om forløbet >>>

 

Jeg skal da med - og jeg vil nå at have en af pladserne på workshoppen! >>>

Glæder mig til vi ses!

❤️ Majken

P.S.

Vil du først høre lidt mere om, hvordan du skiller dig ud med din praksis, så du tiltrækker de kunder, der er et match til dig - og høre mig fortælle om onlineforløbet? Så kan du et par dage endnu nå at se det webinar, jeg holdt i aftes. Du finder genudsendelsen her:

https://events.genndi.com/replay/169105139238452243/c944927f2e/1/0

  

__________________________

BoostDinBusiness ved Majken Juhl Jensen
Hjælper selvstændige behandlere, coaches og terapeuter til succes
web: http://www.boostdinbusiness.dk
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Kursus for selvstændige coaches, terapeuter m.fl. Læs mere