Kender du hemmeligheden bagved loven om tiltrækningkraften

Smil til verden og den smiler til dig... Har du hørt det før og virker det for dig?

Du kender sikkert loven om tiltrækningskraften, der står ét eneste træ på vejen og vi bliver på den mest besynderlige måde "suget" hen til træet.

Er du klar over hvor stort et magnetfelt vi mennesker er, vores tiltrækningkraft virker både indad og udad... Det ER virkelig interessant viden og det kan måske være med til at ændre dit liv på alle måder.

Det handler ganske enkelt om det vi sender ud, er det vi får tilbage. Det er ikke altid vi forstår sammenhængen med det der kommer retur til os, men det er sådan det fungere på et højere plan.

Sender du positive tanker og kærlige følelser ud til f.eks. en nær ven, er det også det du vil få tilbage i løbet af din dag, bare i en anden "forklædning"! Kender du bogen og filmen The Secret "hemmeligheden", det er en fabelagtig bog, som på mange måder ER i gang med at ændre mit liv.

Jeg tror vi alle har oplevet tidspunkter hvor vi er inde i en god stimme, hvor der sker en masse vidunderlige ting i vores liv, vi føler os heldige og taknemlige, men du kan takke dig selv for at det sker! Du har nemlig udsendt en masse vidunderlige tanker og følelser og måske delt ud af de menneskelige gaver, og hvad sker der så? Du får det hele tifoldigt tilbage...

Det er en fabelagtig tanke, at vi selv har indflydelse på vores liv. Vi ER selv forfatteren af hver vores rejse og kan få ligenøjagtig det VI ønsker os.

Det er sådan det ER for mange af de store tænkere og filosofer, de har opdaget hemmeligheden og afprøvet den i det små, og derigennem opdaget at det virkelig ER sandt...

Hver dag har DU mulighed for at ændre din fremtid - ved at ændre dine følelser. Når du vælger at have flere positive tanker og følelser end negative, vil kærligheden/tiltrækningskraften ændre dit liv - hurtigere end du troede det var muligt.

Hvordan gør du så det?
Spørg dig selv flere gange om dagen, hvordan du har det og bliv bevidst om at du ved at ændre dine følelser omkring en given situation, ændre du også den frekvens du sender ud på. Du kan nemlig ikke have det godt og samtidigt sende negative tanker ud!

Det ER dine følelser der afgør, hvordan DIT liv har formet sig.

Bliv bevidst om dine tanker og sig det højt for dig selv, hvad DU ønsker dig, mærk det med hele dit hjerte og alle dine følelser, tænk og opfør dig som om, det allerede ER sket for dig!

Del ud af din kærlighed, menneskelige gaver og tænk at du er omgivet af fuldkommen overflod og opdag hvordan det kommer tilbage til dig, mærk livsglæden, håbet, begejstringen og lykken i dit liv.
Vær klar til at modtag ALT hvad der kommer til dig.

Start med at afprøv hemmeligheden i det små og opdag hvor let det er at ønske sig noget, ved at ændre dine følelser. Vær taknemlig for ALT hvad du har og der hvor dit liv har bragt dig til i dag. Vid at din rejse herhen var nødvendig for at opdage denne unikke hemmelighed, du er NU klar til at tage styringen i dit liv og få ALT det du drømmer om!

Visk fortiden ren og lad være med at bekymre dig om fremtiden, vær tilstede i nuet og tro på og ha´ tillid til at universet støtter dig på din vej, og giver dig ALT hvad du beder om. Du har hver dag en ny chance for at ændre dine følelser, tanker og blive bevidst om dine automatpiloter.

Du har fortjent det hele og der er masser af det og mere end nok til os alle sammen!

"Hvert øjeblik i dit liv er en mulighed for at skabe, og universet er uendelig gavmild. Formuler dit ønske klart, og alt, hvad dit hjerte begærer, skal blive dit".

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kærlighed med loven om tiltrækning - læs hvordan