Haveterapi kursus 1 dag i Svebølle

05/05/2019 - 11:00
07/05/2019 - 11:00

Kom med på Haveterapi kursus i Svebølle i Nordvestsjælland 

Føler du at du lever for meget i overhalingsbanen og kører i højt gear? Er du ofte meget træt, sover dårligt, svært ved at slappe helt af, eller ofte er stresset? Længes du efter at skifte til lavere tempo i din hverdag med overskud til familien og vennerne? Sove bedre? Trække vejret bedre? Slippe tankemylderet?

Med Haveterapi kombineret med åndedrætsøvelser vil du opleve og hurtigt mærke hvordan tempoet sænker sig og hjælper dig til at skabe ro i kroppen. Både fysisk og psykisk.

Lære at trække vejret rigtigt, fjerne tankemylder, lære at håndtere evt. stress og lære dine egne stress mønstre at kende så du kan forebygge i stedet for at gentage mønsteret og blive stressramt igen.

Prøv Haveterapi i Terapihaven, jeg lover at du vil kunne mærke forandring. 

Jeg afholder kursus Søndag 7 April 2019 kl.10.30-15.30 din investering i dig selv er kun 550 kr.

Adressen er Terapioasen, Rugtvedvej 24  4470 Svebølle. 

Haveterapi er kendt  for at hjælpe stressramte og udbrændte mennesker, denne terapiform  tager udgangspunkt i der hvor du er og hvad du kan klare. Uanset om du er stressramt eller du ønsker at lære at være mere nærværende i din hverdag og dermed lære at være mere tilstede i nuet, så er metoden den samme i haveterapi.

Det handler om at lære kunne skabe den indre ro som kroppen fysisk og psykisk har brug for når man har kørt i alt for højt gear for længe og ikke har lyttet til sin kropssignaler om hvad der er godt for en.

På et kursus i haveterapi skabes den ro der skal til for, at du kan begynde at være i stand til at være nærværende igen. Med fokus på naturen og mindfulness at genskabe din indre ro og balanceDer findes ingen lette løsninger når først kroppen fysisk og psykisk er ramt af stress.

Men ved at lære haveterapi kan du lære skabe mere ro og balance end alverdens vidundermidler. Med kombinationen af haveterapi og at lære at få selvindsigt i dine handlemønstre, som forhindrer dig i at turde sige fra overfor det der stresser dig, vil du lære at kunne leve et liv uden stress. Læs mere om indhold på kurset på www.terapioasen.dk. 

Hvis du vil vide mere om hvad en terapihave er og hvordan den bruges kan du læse mere her på min profil under mine Specialer; https://levlykkeligt.dk/have_terapi

Dato: d. 7 april. Kurset begynder kl. 10:30

Tilmelding skal ske på email: inge@terapioasen.dk senest 4 dage før kursus start.

Indbetaling til kursus: 550 kr. til Sparekassen Sjælland  reg.0516  kontonr. 32882

__________________________

Haveterapi ved Psykoterapeut Inge Pedersen
Web: https://terapioasen.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Haveterapi kursus - mindre stress, ro og balance. Læs mere