Chris Griscoms metode - Multi inkarnations terapi

Der findes et ord, der på alle sprog har stor indflydelse på vores opfattelse af os selv. Det er ordet ”familie”.

De fleste af os ser vores plads i familien fra det usikre ego's synsvinkel. Fik vi nok eller gav vi nok – kærlighed, opmærksomhed, respekt eller ting?

Det ene øjeblik bliver vi overvældede af nostalgi og i de næste bliver vi mindet om, hvorfor vi egentlig ikke ønsker at tilbringe tid sammen med vores familie. Vi kan lukke minderne ude og flytte væk, men alle oplevelserne i familien står uudsletteligt ætset i vores celler. Vi har arvet konsekvenserne af familielivet lige så sikkert, som vi har arvet vores fysiske dna.

At udforske vores familiebindinger kræver rigtig meget mod, fordi det altid vil spejle os selv. Ligegyldigt hvor meget vi fornægter det, vil det gode såvel som det dårlige ved dem på en eller anden måde også omhandle os.

Disse familiære karakteristika, som vi i den grad beundrer og afskyr, kan være viderebragt til os, fra en i vores kernefamilie eller fra en fjern slægtning.

Om vi får ”nok” bliver en konstant indre overvejelse, som kan distrahere os fra at modnes til at blive giveren.

”Du skylder mig”, ”du gav mig ikke, hvad jeg ville have”, ”du gav det til en anden”, ”jeg er ikke elsket”…...

Vi er nødt til at bevæge os væk fra overvejelserne om, hvad vi ikke fik, til hvad vi fik.

Skyld og straf er to meget destruktive energier, som forgifter os. Selv om vi ofte føler os straffet af vores forældre, lærer vi hurtigt at straffe dem ved at give dem skylden for vores handlinger og for, hvem vi er.

Du ved nøjagtigt, hvordan du ”rammer” dine forældre og søskende. Du ved, hvordan du trodser dem, afviser dem, gør oprør mod dem og gør dem ulykkelige. Du ved hvordan du skal trykke på alle knapperne, allerede som lille barn vidste du det.

Uden den dybe bevidstheds fordele ender vi med at kopiere vores forældre.  I takt med at vi bliver ældre, får vi i højere grad vores forældres ansigts- og kropstræk, såvel som deres filosofiske eller personlighedsmæssige særheder. Det er vigtigt at vores gamle karmiske mønstre bliver frigivet, ikke videreført.

Fordi vi deler blod, har vi evnen til gennem dna’et at lytte ind i sjælen.

Prøv denne bevidsthedsøvelse:

Sæt dig godt til rette og luk øjnene. Spørg så:

"Hvem I min familie bebrejder jeg noget?”

Fornem hvem der dukker op.

Spørg: ”Hvorfor bebrejder jeg denne person noget?”

Måske får du et billede eller fornemmer et minde komme ind i din bevidsthed.

Spørg nu kroppen, hvor den holder denne beskyldning.

Bring din bevidsthed hen til den pågældende kropsdel, hvor du føler, at du holder beskyldningen fast – mærk energien.

Spørg din krop hvilken farve den har brug for, for fuldstændig at vaske beskyldningen væk.

Træk farven ind fra universet, direkte til det sted og lad den opløse rødderne til beskyldningen. Når du kan mærke at alle resterne er væk, så tag et dybt åndedrag.

Spørg den person, som du bebrejder noget, hvilken farve han/hun har brug for at komme i perfekt balance og harmoni i dit liv og blive sat fri.

Forestil dig at du trækker farven ind gennem toppen af hovedet og ned gennem kroppen. Lad nu farven stråle ud gennem dit solar plexus ud mod personen. Læg mærke til hvor han/hun tager den ind. Når farven fylder dem, forestiller du dig at de opløses.

Åbn dine øjne igen.

Denne simple bevidsthedsøvelse vil igangsætte en proces, hvor du opløser gamle følelsesmæssige rester fra din krop, så både du og de, som du har bebrejdet noget, kan opdage, hvad det vil sige at være fri af det negative bånds byrde.

At sende farve til en anden er en kraftfuld måde, hvorpå du bliver ”giveren”. Gamle mønstre omkring giveren er ladet med tankeformer, der antyder, at det at være en giver, er at være en martyr eller at være tvunget til at give.

De fleste mennesker føler sig drænet, når de giver, fordi de ikke forstår de energimæssige principper i at give. For dem er det at give mere at skabe en gæld, som en anden så vil skylde dem. Faktisk er det giveren, der har kraften i en relation, fordi de formidler, at energien strømmer ud til andre. De vælger at give. Evnen til at give frit er sand frihed.

(Uddrag fra Chris Griscom's bog: Psykogenetik - Den kraftfulde arv)

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Chris Griscoms metode - Multi inkarnations terapi. Læs mere