8-ugers MBSR mindfulenss forløb - Roskilde. Intensivt mindfulness forløb i alt 27,5 timers undervisning inkl. retreatdag.

11/01/2023 - 16:30

Øget psykisk balance – mindre stress – kærligere relationer…

MBSR kurserne ligger onsdage kl.16.30-19.00 i Roskilde. Fordybelsesdagen foregår på skønt landsted i Lejre.

OPSTART: onsdag d.11.januar 2023 , kl.16.30-19.00

8-ugers MBSR Mindfulness kursus (Mindfulness Baseret Stress Reduktion).

Kurset er et åbent trænings og udviklingsforløb over 8 onsdage 2,5 time, samt en helt fredags retreat dag. (første kursusgang 3 timer)

Se priser og praktiske info. længere nede på siden.

MBSR programmet er det globalt set mest gennemtestede og forskningsmæssigt velafprøvede mindfulness program, udviklet af Dr.Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts.

På 8 ugers programmet anvendes der intensiv træning i mindfulness/bevidst nærvær til forbedring af helbred, livskvalitet og livsglæde hos raske og syge personer, herunder effektiv håndtering af symptomer på stress, angst og depression. Se udførlig beskrivelse på hjemmesiden: www.mindful-u.dk

De seneste års forskningsresultater af MBSR Mindfulness programmet og dennes positive indvirken på såvel fysiske, personlige som professionelle liv, skaber øget interesse for at opøve mindfulness/bevidst nærvær, som en vej til mere essentiel livskvalitet, personligt lederskab og livfuldhed. Der er allerede et væld af studier der dokumenterer effekten af MBSR Mindfulness programmet.

Det være sig øget koncentrationsevne, mental fleksibilitet og klarhed, kropsbevidsthed, beslutningsevne og performance. Samtidig minimeres negative mentale mønstre og stress, der giver mulighed for bedre samarbejdsevne, kommunikationsevne, relationskompetence, kreativitet og innovation. Kroppen frigøres for stressorer, slapper af, regulerer og helbreder lettere sig selv. Endvidere øges evnen til empati og dermed øget mulighed for en inkluderende og rummelig holdning til sig selv og andre. Dette gør en stor forskel i udviklingen af såvel personlig integritet, troværdighed og autenticitet.

På 8 ugers kurset, vil bl.a. følgende temaer blive berørt:

 • Bevidst nærvær og nuets kraft
 • Opmærksomhed der rummer tanker, følelser og kropslige sansninger
 • Håndtering af tankemylder, modløshed, stress, smerte, angst, depression og helbredsproblemer
 • Nervesystemet, hjernen og selvberoligelse
 • Venlighed, (self)compassion
 • Jordforbindelse, grounding og kropsbevidsthed
 • Koncentration og rummelighed – relationskompetencer
 • Kreativitet og udfoldelse af potentialer
 • Øget bevidsthed, evnen til at tage ansvar og vælge

Kurset er interaktivt og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer og væren i livet – privat og på arbejdspladsen. Vi benytter os af opmærksomhedsøvelser i siddende, stående, liggende og gående meditationer, samt yoga og åndedræt. Endvidere gør kurset dig i stand til at udvikle og opretholde en efterfølgende daglig mindfulness meditationspraksis.

Tid: 8 uger –  onsdage kl. 16.30-19.00 .

OPSTART kl.16.30-19.00: 11.januar 2023

Datoer for 11.JANUAR 2023 KL 16.30-19.00 – 2023: 11, 17, 25 jan- 8, 15, 22 feb – 1, 8 mar samt et heldags fredagsretreat d.25/2 2023 kl. 9-16.00. (OBS: anden undervisningsgang ligger på en tirsdag, ingen undervisning i uge 5, første kursusgang er tre timer kl.16.00-19.00).

Sted: Ros´Kilde Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde (retreat dagen foregår i Lejre)

Forudsætninger og Form: Der kræves ingen forudsætninger ud over interesse, nysgerrighed og lyst. Der vil dog forinden være en samtale om hvor du er i dit liv lige nu og om det er det rigtige for dig. Undervisningen foregår i en kombination mellem teoretisk stof, meditationsøvelser, kropsøvelser, instruktion og udvekslinger.

Der udleveres undervisningsmateriale, samt guidede øvelser til daglig træning. Du skal være indstillet på at bruge ca 45 min. dagligt mellem modulerne, til at træne forskellige dele af Mindfulness. Udvekslingerne tager afsæt i deltagernes erfaring og oplevelser fra den daglige praksis fra gang til gang.

Det er vigtigt for udbyttet, at man så vidt muligt kommer til alle timer og forsøger at lave hjemmearbejdet.

Pris: 4.300.- for selvbetalere.Virksomheder og andre fradragsberettigede 5.000.- plus moms. 3.700,- for studerende, ledige og (førtids)pensionister.

Prisen er inkl. kursusmateriale og adgang til lydfiler med guidninger og øvelser.

Tilmeldingen er bindende, hvis du af forskellige årsager ikke følger eller færdiggør et kursus bliver kursusbeløbet ikke tilbagebetalt. Aflyser du inden kursusopstart, gælder tilbagebetalingsreglerne som du kan se under fanebladet “praktiske info”.

Betalingfrist:  senest 3 uger før kursets opstart, ved sen tilmelding betales ved tilmeldingen.

Betaling til kto.: 3409 12021690

Tilmelding og spørgsmål: beritlarsen@mindful-U.dk eller tlf. 26 17 09 55

Ved tilmelding bedes du skrive et par ord om dig selv, dine forventninger og  motivation for at deltage på kurset.

Praktisk Information: Kom i løstsiddende tøj og spis ikke lige før undervisningen

Underviser: Berit Larsen - MBSR mindfulnss lærer fra Århus Universitet, Psykoterapeut MPF, Coach ICF og Bevægelsespædagog.

__________________________

MINDFUL-U ved Berit Larsen
MBSR Mindfulness Instruktør, Psykoterapeut, Coach, Mindful-Krop
Hjemmeside: http://mindful-u.dk/
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
8-ugers MBSR mindfulness forløb i Roskilde