Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

4 trin til at få energien tilbage

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mangler du energi i hverdagen? – 4 trin til at få energien tilbage

Har du også svært ved at stå op om morgenen? Er det svært at glæde sig til at foretage dagens gode gerning, når trætheden melder sig? Det kan være rigtig hårdt når man lever et liv i træthed og udmattelse. Her får du fire gode råd til opnå energi igen.

C:\Users\Analyst\Downloads\adult-asleep-bed-935777.jpg

Sollys og frisk luft

I Danmark menes det et omkring 50 procent af danskerne, har mangel på D-vitamin i kroppen. Menneskets største kilde til D-vitamin er solens stråler. Derfor kan man godt føle sig ekstra træt i de kolde vintermåneder. Selvom du nok mere har lyst til at hygge under dynen, vil du faktisk stadig få D-vitamin, hvis du går en tur, trods skyet vejr. Frisk luft og grønne arealer, er også godt for psyken, da det øger ro og velvære. Du kan også indtage D-vitamin ved at spise æg og fede fisk, som for eksempel laks, sardiner, makrel, ål og hellefisk. Mange danskere flygter også på ferie, i vintermånederne, ned til syden hvor de kan få noget D-vitamin.

Mange danskere vælger at spise D-vitamin som kan fås som piller i dag, henover vinteren. Hos Only-Approved.dk kan du købe et stort udvalg af vitamintilskud af mærket Life Extensions, som også har D-vitamin.

Mangel på vitaminer

Generel mangel på forskellige vitaminer, kan i længden føre til sygdomme og træthed. Din krop, fungerer ikke optimalt, hvis ikke du får de vitaminer du har brug for.  

Udover D-vitamin, er der en række vitaminer og mineraler, som er essentielle for, at din krop og din psyke vil fungere optimalt. C-vitamin kan mennesket ikke selv producere, og vi er derfor nødt til at spise os til kilden. Heldigvis er det relativt nemt, at få C-vitamin indenbords. Citrusfrugter, peberfrugter og tomater er for eksempel, nogle af de nemme frugter og grøntsager som indeholder masser af C-vitamin.

Mangel på B-vitamin kan forsage træthed og depression og har en stor rolle, i at få dit nervesystem og metabolisme til at fungere normalt. Derfor er det vigtigt at du spiser mælkeprodukter, æg og fisk, som har et højt indhold af B-vitaminer.

Jern og magnesium er to mineraler, som mange mennesker lider mangel af. Hvis man mangler jern, er din krop som reelt træt og eller udmattet. Kød og spinat har et stort indhold af jern. Hvis du har mangel på magnesium, vil du mærke kvalme og eller udmattelse. Hertil kan du spise nødder og fuldkorn.  

Det du kan starte med at gøre, er at være opmærksom på den mad du spiser. Spis varieret, med en masse grøntsager, fuldkorn og al slags forskellig rent kød (ikke processeret kød, for eksempel pålæg og pølser).  

Psyken og tilfredshed i livet

Din energiløse hverdag, og trangen til at sove dagen lang, kan også være en psykisk tilstand. Her er det vigtigt, at du er selvbevidst nok til at overveje, og tænke over, hvad der kan være galt. Mange unge mennesker lider af depression og angst. Unge mennesker er mere følsomme og modtagelige overfor verden, og deres filter er mindre robust, da mange ting er nyt for dem. På sigt skulle de meget vel, have fået opbygget et filter, som hjælper dem til at klare hverdagen, selvom den kan være hård.

En nogen grad af tilfredshed er en selvfølge, for at have et godt liv. Det er vigtigt at man overvejer, og bliver afklaret på, hvad man ønsker at få ud af livet, og at man går efter det. På den måde skaber man nemlig mening i sin egen tilværelse.    

Kvinder har det rigtig svært, efter et stort vægttab eller en fødsel. En ændring af kroppen og en aldring af kroppen, kan i nogen tilfælde føre til depression. Her er det vigtigt at man gør hvad der er vigtigst for en selv. Hos Roskildeprivathospital kan man få lavet et brystløft med implantat, som er meget populært hos kvinder, som er oppe i alderen.   

 

Relaterede artikler efter område



4 trin til at få energien tilbage