Psykoterapeut Lotte Palsteen

3-dages SkyggeRetreat i Tranekær for særligt sensitive -Træd ud af skyggen og bliv fri

31/03/2017 - 15:00

Kan du høre, hvad dit hjerte hvisker? Lad ikke frygten styre dit liv. Smid maskerne, træd ud af skyggen og mærk friheden ved at være DIG.

“Det har været en fantastisk god oplevelse. Meget lærerigt og spændende.  Her kunne jeg virkelig være mig selv -Lotte, du er helt igennem fantastisk til dit arbejde. Det er så tydeligt at mærke, at dette er din passion -at du brænder for at hjælpe os til at få det bedre med os selv. Du er dejlig varm, omsorgsfuld og empatisk -og ikke mindst autentisk, hvilket er meget vigtigt for mig.

Elena, Clinical Trial Administrator

“ Det har været en skelsættende og utrolig værdifuld oplevelse for mig. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er så forkert, som jeg altid har troet, og det har været en enorm lettelse. At være så intenst sammen med andre sensitive har givet mig meget, og alle øvelser, snakke, oplæg og stille stunder har været det hele værd. Lotte skaber en tryg og behagelig atmosfære, og man har tillid til hende på alle måder. At hun selv er sensitiv har gjort en stor forskel.”

Marie, Cand.ling.merc.

 

Retreatet er for dig, som…

 

 • måske har været på retreatetet: Omfavn din sensitivitet og udfold dit sande potentiale ELLER har et godt kendskab til det sensitive karaktertræk og er vant til at arbejde med dig selv.

 

 • altid har haft følelsen af at være forkert eller “mærkelig” og har forsøgt at skjule det bag alverdens facader.

 

 • ofte har en kritisk indre stemme kørende, som er alt andet end overbærende og kærlig.

 

 • savner mod til at gå efter det, der får dit hjerte til at synge.

 

 • drømmer om frihed til bare at være DIG uden en masse masker og facader.

 

 • er træt af at sidde fast i gamle mønstre.

 

 • måske har svært ved at sætte grænser og sige fra.

 

 • gerne vil blive klogere på en svær relation.

 

 • er nysgerrig på at kende dine egne skyggesider.

 

 • gerne vil blive bedre til at lytte til din intuition og dit hjerte i stedet for din indre kritiske stemme. 

 

 • har mod og lyst til at arbejde med dig selv.

 

 • trænger til selvforkælelse i smukke rammer og tid til fordybelse.

 

 

Hvad får du ud af retreatet?

 

 • Du får afdækket nogle af dine skyggesider og genfundet de kvaliteter, som er forbundet med disse.

 

 •  Du får en større forståelse for, hvorfor du har udviklet de uhensigtsmæssige mønstre og dermed mere selvaccept og selvomsorg.

 

 •   Du får sat spot på dine skamfulde sider og sluppet den energi, der er bundet i disse.

  

 •   Du bliver mere forankret i dig selv, som på sigt giver større gennemslagskraft og indre styrke.

 

 •   Du bliver guidet i at få kontakt til din intuition, så du bedre kan mærke, hvad der er sandt for dig at gøre.

 

 • Du får en pause fra hverdagens stress og mange roller med tid til at få mærket indad.

 

 •   Du får en hel weekend i smukke fredfyldte omgivelser, lækker økologisk mad, dit eget værelse og masser af inspirerende undervisning.

 

Hvordan foregår skygge-retreatet?

 

Der er en del undervisning, som er en blanding af oplæg, dialog og refleksionsøvelser. Hver morgen er der undervisning i simple bio-energetiske øvelser. Dagen afsluttes med guidede meditationer, mindfulness-øvelser og “indre rejser”.

Lørdag eftermiddag vil der være en lang pause med mulighed for at gå en tur i den smukke natur.

Undervisningen praktiseres altid i stor respekt for den enkeltes grænser.

 

Praktisk info og pris.

Retreatet foregår på Sukkerfabrikken i Tranekær på Langeland. Det er muligt at komme dertil med off. transport.

Retreatet begynder fredag den 31. marts. kl.15.00, hvor du får kage og kaffe/te og indlogerer dig på dit eget værelse med bad og toilet på gangen. Medbring selv sengelinned og håndklæde eller bestil det til 150,-kr, som betales, når du ankommer.

Retreatet slutter søndag den 2.april. kl. 15.00.

Du vil gennem weekenden få dejlig hjemmelavet mad, som er overvejende økologisk. Stedet drives af Trine, som selv laver maden og gør meget ud af hyggelige rammer med levende lys, friske blomster og en rar atmosfære.

 

Sukkerfabrikken ligger tæt på Tranekær Slot med en stor have tæt på skov og strand. Der er fred og ro og mulighed for smukke gå-ture i landskabet og i den lille hyggelige landsby.

 

Se billeder på min hjemmeside (www.lottepalsteen.dk) under særligt sensitiv eller linket her: http://lottepalsteen.dk/retreat-saerligt-sensitive/

 

Dette retreat med kun 10 deltagere koster inklusiv kost og logi på enkeltværelse 4195 kr.

 

Beløbet kan ikke refunderes ved sygdom, men du er velkommen til at sælge pladsen til en anden.

Send en mail til: info@lottepalsteen.dk og hør om der er flere pladser. Derefter indbetaler du beløbet på netbank: 5479-3026784 

 

At turde udleve sin store passion.

Psykoterapeut Lotte Palsteen er selv særligt sensitiv og "nyhedssøgende" og har gået vejen fra sygemelding med stress og udbrændthed til at smide livrem og seler og sige sit faste job op for at forfølge sin store drøm.

Lotte har selv været gennem et dybdegående terapeutisk forløb gennem sin 4-årige uddannelse som psykoterapeut. Hun har afdækket et væld af mørke skygger, blevet fri af negative overbevisninger og falske selvbilleder, før hun turde tage springet og udleve sin store passion og drøm om at starte sit eget firma.

Nu arbejder hun med mennesker i følelsesforløsende terapi og holder forandringsskabende foredrag, workshops og retreats, hvor hun guider andre i at afdække og acceptere skyggesider og erstatte hæmmende overbevisninger med nye og mere sande. Hun brænder for at hjælpe mennesker med at finde ind til deres unikke potentiale og støtte dem i at udleve deres passion.

 

Når du begynder at leve dit liv i samklang med din sjæl og dit hjertes visdom, vil du opleve meget mere glæde og flow. Alting vil føles lettere, og du vil få mere succes med det, du gør.

 

Hvis du har fået lyst til at deltage på retreatet, skal du ikke vente for længe med at tilmelde dig, da der kun er 10 pladser.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Lotte Palsteen og høre mere om skygge-retreatet.

 

Mail: info@lottepalsteen.dk eller mobil: 5176 3133

 

Læs en god artikel om skyggesider af Pernille Melsted: Her et lille uddrag: 

 

“Vi stivner i vores personlighed, ofte af frygt for at andre ikke vil elske de nye sider af os. Men når vi tør smide masken og sætte os selv fri, vil vi opleve, at de mennesker, der er vigtige, de bliver hængende. For vil vi ikke alle helst være sammen med folk, der er sig selv uden facade?”

 

“Min ven og læremester Debbie Ford brugte altid følgende billede: Forestil dig, at alle de følelser, du ikke vil være ved, er store badebolde, du hele tiden skal forsøge at skjule for andre. Hvor autentisk til stede kan du være, når du hele tiden har fokus på at holde så mange badebolde under overfladen?”

 

 http://www.in.dk/livsstil/selvudvikling/selvudvikling-kender-du-dine-skyggesider

 

 

Med kærlig hilsen

Psykoterapeut MPF

Lotte Palsteen

 

Læs artikler mm på Lotte Palsteens profil på: levlykkeligt.dk eller www.lottepalsteen.dk 

 

Du kan også finde hende på facebook: https://www.facebook.com/lottepalsteen.dk/

 

__________________________
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Retreat for særligt sensitive, som ønsker at slippe den indre kritiker og opnå mere accept af sig selv. Lad ikke frygten styre dit liv. Lyt til dit hjertes visdom.