Psykoterapeut Lotte Palsteen

3-DAGES RETREAT FOR SÆRLIGT SENSITIVE i Tranekær

17/03/2017 - 15:00

Er du særligt sensitiv og længes du efter et liv med mindre stress og mere NYDELSE og tid til det, du brænder for?

Oplev 3 dage med fred og ro, nye indsigter, lækker økologisk mad, smukke omgivelser, mindfulness, simpel yoga og meditation. Omfavn din sensitivitet og udfold dit fulde potentiale. 

Tilmeld dig retreatet, hvis du er klar til for alvor at rykke i dit liv.

Ved du godt, at din sensitivitet er en FANTASTISK ressource til at skabe det liv, du drømmer om?

Udtalelser: 

“Det har været en skelsættende og utrolig værdifuld oplevelse for mig. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er så forkert, som jeg altid har troet, og det har været en enorm lettelse. At være så intenst sammen med andre sensitive har givet mig meget, og alle øvelser, snakke, oplæg og stille stunder har været det hele værd.

Lotte skaber en tryg og behagelig atmosfære, og man har tillid til hende på alle måder. At hun selv er sensitiv har gjort en stor forskel”.

Marie, Cand.ling.merc.

“Det var vidunderligt at komme væk og have tid til fordybelse og ro i smukke omgivelser og med dejlig mad. Lotte er et varmt, smukt og indsigtsfuldt menneske. Hun er en inspirerende underviser med et øje for hver deltager. Jeg følte mig MEGET tryg”.

Tine, Pædagog og lærerstuderende.

 

“Det har været en fantastisk god oplevelse. Meget lærerigt og spændende. Her kunne jeg virkelig være mig selv -og det var rart at mærke, at jeg ikke er alene om at føle mig anderledes, fordi jeg hurtigt bliver overstimuleret.”

Lotte, du er helt igennem fantastisk til dit arbejde. Det er så tydeligt at mærke, at du brænder for at hjælpe os til at få det bedre med os selv. Du er dejlig varm, omsorgsfuld og empatisk -og ikke mindst autentisk, hvilket betyder rigtig meget for mig.”

Elena, Clinical Trial Administrator.

“Det har været en utrolig stor oplevelse at møde andre mennesker med det samme karaktertræk, som jeg selv, samt en stor befrielse, at man ikke er ene om at have det sådan. Rammerne var også fantastiske, beliggende i fredelige og rolige omgivelser på Langeland.

Jeg kan varmt anbefale andre særligt sensitive at rykke en weekend ud af kalenderen og bruge den på et retreat sammen med Lotte.”

Jens, Tømrer

Retreatet er for dig, som

 •  godt ved, du er særligt sensitiv men har svært ved at acceptere din sensitive side og har alt for høje forventninger til, hvad du skal kunne klare.
 • måske har mærket stresssymptomer som f.eks. hjertebanken, spændingshovedpine, smerter i kroppen, træthed, søvnbesvær, rastløshed, uro, problemer med at fokusere, distræthed etc
 • ofte føler dig HYPER sensitiv og meget hurtigt bliver overstimuleret, irritabel, pirrelig og ked af det.
 • føler dig utilstrækkelig, fordi du ikke synes, du lever op til dine forventninger som mor/far, partner og jobmæssigt.
 • synes du har så meget at være taknemmelig for, men indeni er du ikke RIGTIG glad. Du længes efter noget andet.  Måske ved du, hvad det er. Måske gør du ikke.
 • ville ønske, du havde modet til at gå efter din drøm eller leve dit liv på en anden måde, men du ved ikke hvordan.

Hvad får du ud af retreatet?

 •  Du får konkrete redskaber til at skabe mere balance i dit liv, så du i stedet for at bekæmpe din sensitivitet, kan vende den til en fantastisk ressource. 
 • Du bliver guidet i at få kontakt til din intuition, så du bedre kan mærke, hvad der er sandt for dig at gøre og i højere grad kan leve dit liv i overensstemmelse med din sensitivitet og din sjæl.
 • Nogle af dine blokeringer, skyggesider og uhensigtsmæssige mønstre er blevet afdækket og indre processer er sat i gang.
 • Du vil opleve mere indre ro samtidig med, at du mærker din styrke. Det vil være mere tydeligt for dig, hvad du konkret skal have handlet på for at komme tættere på din drøm.

Hvordan foregår retreatet?

Du vil få undervisning i, hvordan du finder frem til DIT særlige potentiale og de blokeringer, som ligger i vejen for, at du kan udfolde det.  Du vil blive guidet både mentalt og kropsligt, få forløst gamle spændinger og opnå mere flow og kontakt til din intuition.

Mange af os lever ud fra vores hoved og lader os styre af frygt og begrænsende overbevisninger, som vi har med os. Du vil opdage, at når du får mere kontakt til dit hjerte og din intuition, er det en fantastisk vejviser i dit liv.

Retreatet er en sammensætning af undervisning og øvelser og praktiseres ALTID i stor respekt for den enkeltes grænser.

 

Praktisk info og pris.

Retreatet foregår på Sukkerfabrikken i Tranekær på Langeland. Det er muligt at komme dertil med off. transport. Det begynder 

fredag den 17. marts-2017 kl.15.00, hvor du får kage og kaffe/te og indlogerer dig på dit eget værelse med bad og toilet på gangen. Medbring selv sengelinned og håndklæde eller bestil det til 150,-kr

Retreatet slutter søndag den 19. marts. kl. 15.00.

Du vil gennem weekenden få dejlig hjemmelavet mad, som er overvejende økologisk. Stedet drives af Trine, som selv laver maden og gør meget ud af hyggelige rammer med levende lys, friske blomster og en rar atmosfære.

Prisen for denne weekend med intens undervisning, lækker mad og dit eget enkeltværelse er: 4195,-kr

Tilmeding og betaling: Send mail og hør, om der er plads på: info@lottepalsteen.dk eller send sms: 51763133

Skriv gerne en mail, hvor du skriver lidt om, hvorfor du har meldt dig til retreatet, og hvad du ønsker at få med dig.

Når du har betalt depositum på 1995,- kr., er du sikret en plads. Senest 14 dage før retreatet, skal du indbetale resten af beløbet på: 2200,-kr.

Der er kun plads til 10 deltagere, så vent ikke for længe, hvis du vil være sikker på en plads.

Jeg glæder mig meget til at møde dig.

Kærligst

Psykoterapeut MPF

Lotte Palsteen

Læs også min blog om at være både sensitiv og nyhedssøgende/ekstrovert, klik på tekstlinket lige her: Særligt Sensitiv

Smukke Tranekær slot

Smukke Tranekær slot

 

 

undervisning i salen

Undervisning i salen

Se flere billeder her: http://lottepalsteen.dk/retreat-saerligt-sensitive/

 

__________________________
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter
Særligt sensitive retreat i tranekær. Læs mere