Yoga retreats med Niyama Yoga

Yoga retreat 4 skønne dage i luksus - Yoga, Massage & Stilhed - Ringsted

05/09/2019 - 10:00

Kunne du tænke dig at forkæle dig selv? At være i stressfri omgivelser der healer dig helt 

Så tag med den 5.-8. September på dette vidunderlige og skønne 4 dages luksus retreat med Yoga Meditation og stilhed. 

På dette Yoga retreat vil du få masser af  tid og ro til dig selv. Blidt og nemsomt vil du kunne nyde stilheden og trække dig tilbage fra din hverdags gøremål. Vi mener selv at vi har tænkt på alt og sørget for ALT, så du trygt kan give dig selv hen til en velfortjent pause og lade op, nyde nuet i fred, hvile og restituerer, fokusere på dig, din krop dit sind - en fordybelse i væren.

En gave på skønne Søtoftekur
Kom og mærk på egen krop, hvad 4 skønne dage og 3 overnatninger i selskab med 9 andre yoga interesserede mennesker kan gøre for dig. Det sker på det smukke Søtoftekur i Ringsted, omgivet af dens skønne natur.

Søtoftekur er indrettet efter Feng Shui principperne og som deltager får du tildelt dit eget smagsfulde værelse med eget bad og toilet så du har mulighed for også at få fred, ro og hvile i dit eget space. - Kurset henvender sig til ALLE og kræver ingen forudsætninger

Læn dig tilbage og tag mod
Du skal ikke tænke på noget, både yogaundervisningen, mindfulness øvelser, 2 gange 25 minuters ayurvedisk massage, mad og overnatning er inkluderet i dette ophold, du skal blot selv finde vej til retreatstedet i Ringsted.

Vi tilbyder denne retreat til i alt 10 deltagere. En luksus helt ind i sjælen og vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen.

Kom og nyd nuet, stilheden, roe,n freden og nærværet. Tid til dig.

Med to dedikererede og kompetente Yogalærere til rådighed, smukke omgivelser indrettet efter Feng Shui principperne, og fantastisk healende natur, vil disse 4 dage nurse dig helt ind i sjælen.

Læs mere om rogrammet  og pris på nedenstående link

RETREAT PROGRAM og tilmelding

Vi glæder os til at byde dig hjertelig velkommen 

Tilmelding: Kontakt os på kontakt@niyamayoga.dk

  

Skønne Søtoftekur

__________________________

NAMASTÈ
Annette & Malika
NIYAMA YOGA
http://niyamayoga.dk/
Email: kontakt@niyamayoga.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
YOGA RETREAT i Ringsted 4 dage i luksus. Læs mere