Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

3 gode råd til sunde kostvaner

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at etablere gode kostvaner i en travl hverdag, og ligeledes er det kun langt de færreste der faktisk har egenskaberne til at skabe sunde kostvaner. Det kræver nemlig at man kender lidt til ernæring og sundhed, men heldigvis kan man i dag selv uddanne sig på rigtig mange punkter. 

Faktisk er der rigtig meget hjælp at hente på de sociale medier, og mange influencere kan faktisk gøre det til en levevej at rådgive om kost og træning. I denne artikel kigger vi lidt nærmere på tre gode råd, som kan hjælpe dig med at etablere og vedligeholde en sund kost.

Hold dig fra sukker i en periode

Sukker er roden til de fleste dårlige vaner, fordi det kan være afhængighedsdannende. Derfor kan det være en fordel at tage en pause fra sukker, hvis du har på fornemmelsen at du får for meget. Du vil dermed opleve at din træng til sukker faktisk kan forsvinde fuldstændig, så snart din krop har vænnet sig til ikke at få det mere. Kombinere du dette med sunde kostvaner og kosttilskud så din krop rigtigt får hvad den reelt set behøver, så vil du hurtigt mærke hvor stor en forskel det gør i din hverdag når der kommer den rigtige ‘benzin’ på motoren. Du behøver ikke at købe dyre kosttilskud fra pharmanord eller lignede, men blot bytte skidt ud med godt.

Forbered din uge om søndagen 

God planlægning kan være en stor hjælp i at opretholde sunde kostvaner. Typisk så er den nemme løsning nemlig de usunde, men hvis du i forvejen har planlagt både indkøbsliste og madplan, så har du allerede sat tempoet mod en succesfuld uge, uden for mange fristelser. Sørg derfor for, at få planlagt dine madplaner, og handel gerne stort ind så du ikke fristes for ofte i supermarkedet!

Undgå strenge slankekure 

Slankekure kan være en hjælp når tiden er knap, og når man ønsker at tabe sig hurtigt og effektivt. Men efter ikke optimalt at være på slankekur for ofte, og så hjælper det heller ikke på længere sigt. Det kræver disciplin at være på slankekur, og tit og ofte er det en kamp og træls at være på slankekur. Det betyder også at man ser tilbage på slankekuren som værende træls, og man får altså ikke opbygget gode kostvaner. Derimod bør man ændre sin livstil, og sørge for at man hverken får for lidt eller for meget af noget, således det ikke skal være en stor kamp at spise sundt.

 

Relaterede artikler efter område3 gode råd til sunde kostvaner